• N nunnan

    De säger att fostret är dött

    Jag gjorde ultraljud v 6+3 inga hjärtslag då heller, fick komma tillbaka 8 dagar senare då slog det ???? va inte ovanligt sa gynläkaren att inte se så tidigt, jag blev oxå orolig eftersom man läser om alla som ser i v 5-6

  • N nunnan

    Ja enligt den gynläkaren så skulle jag inte va orolig alls, hon sa det va vanligt så tidigt, helst ville hon vänta 10 dagar. Så jag tycker nog inte du ska va så orolig, 1 vecka gör stor skillnad. Hon sa även att det krävs en bra ultraljudsmaskin för att se, å kvinnokliniken hade bara 1 av den bästa, så vi böt rum och undersökte igen, men nix hon såg inget, hon satt en bra stund eftersom jag va orolig. 8 dagar senare såg även jag nått som blinka. Kan tillägga att jag inte hade några gravid symtom alls, vilket jag haft vid tidigare graviditeter. Lycka till!! Boka privat ultraljud om oron blir överjävlig, hjärtat kan ju börja synas närsom. Men ännu är det för tidigt att ge upp.

  • N nunnan

    Lustigt, jag hade oxå uvi då vid ultraljudet 6+3 kännde inte av det, va rutin att ta urinprov därav upptäcktes det. Å när du skriver så minns jag att jag blev lättad för jag hade oxå haft ont i magen, vilket gjorde mig orolig, få det va lite annorlunda mot växtvärk. Så urinvägsinfektionen va ju förklaringen på det, å det försvann efter penicillin. Jag har lätt att få uvi och har haft det även vid tidigare graviditeter, men på mig svider det inte utan får bara mensvärk.

  • N nunnan

    Med odling säkrar de bara upp att rätt penicillin har skrivits ut, man får penicillin direkt. Ibland skickar de inte ens odling. Uvi ska behandlas, då det annars kan sprida sig till njurar och i värsta fall blodförgiftning. Så ja en miss att inte Ts fick pencellin direkt. Men ingen fara ring VC imorgon. Har som sagt haft massa urinvägsinfektioner under mina graviditeter, å lurigt när man inte känner av nått mer än lite magvärk, så lätt att man går länge med dem.

  • N nunnan

    Mitt hcg ökade inte till det dubbla på 48 timmar 1a va på 300nått andra nått på 500 tredje nått på 700 sista å fjärde 1200 som sagt allt ser bra ut och är i v 15 nu

Svar på tråden De säger att fostret är dött