Inlägg från: Sissij79 |Visa alla inlägg
  • Sissij79

    50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.

    Hej!

    Jag hänger gärna på! BF 27/7

  • Sissij79

    Jag både tycker att det går fort och sakta på något märkligt vis. Har tre veckor kvar att jobba och det ska bli så skönt att gå på ledighet sen!

  • Sissij79

    Detta blir mitt femte barn och jag har mått fint, haft mkt sammandragningar sen v 23 ca men är sjukskriven 50 % och det funkar jättebra! Jobbar fram till midsommar sen ska jag gå hemma med de andra barnen och mysa och förbereda för bäbisen. :)

    Har inte tänkt jättemycket på förlossningen hitintills, men det börjar ju bli dags, är lite nervös inför den. Vet inte varför direkt för jag har fyra bra förlossningar innan.

  • Sissij79

    Med mina sista tre har jag bara haft lustgas och dusch, tänker försöka så denna gången oxå!

    Beror väl lite på förutsättningarna och hur lång tid det tar och så men jag hoppas det ska funka! Hade Eda med första barnet men tycker att det varit så skönt med de andra att klara mig utan!

  • Sissij79

    32 dagar kvar nu!

    Hade mitt sista arbetspass i Torsdags och nu är jag ledig så skönt!

    Tycker med det är tungt nu, jobbigt med förvärkar som kommer och går och dryg molvärk.

    Fasar redan för att gå över tiden som med de två förra barnen!! Vill inte längta bort hela sommaren heller så jag ska försöka att njuta av vädret nu, min stackars man får väl jaga barnen på stranden när jag sitter i en solstol och njuter :)

  • Sissij79
    InaLo skrev 2018-07-18 05:48:08 följande:

    6dagar kvar till bf nu(39+0) Har haft massa förvärkar och som mensvärk. Det ömmar över magen nu. Mina sista två är födda 39+ 0 så man har stänkt sig in på det. Men flickan i magen kanske trivs bra i magen och tänker stanna ett tag till där. Men med så mycket förvärkar och ömhet så känns det som att man inte orkar en dag till. Hur går det för er andra som senare ska föda?


    Usch jag lider med dig!

    Hade så mycket förvärkar och molvärk i helgen, svårt för att sova och göra något under dagarna. Men nu har dom helt upphört, tycker det är så skönt!

    Mina sista två är födda 15 och 11 dagar efter BF så jag tror inte denna kommer innan, var dock hos BM igår och hon trodde bäbis närsomhelst!

    Ligger fixerad nu, de har inte de två sista gjort alls.

    Har 9 dagar kvar till BF
Svar på tråden 50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.