Inlägg från: Emmylainen |Visa alla inlägg
  • Emmylainen

    50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.

    Hej hopp!

    Här ligger jag sömnlös och tänkte hoppa in i tråden :) Har bf den 25/7 (som är min egen födelsedag ???? ) med första barnet!

    Läser om alla er som hoppas på tidig bebis, och själv känner jag bara att min lilla gärna får vänta några dagar efter bf ???? Kanske är min intuition som meddelar att hon faktiskt kommer då, eller så är jag bara enveten... Men självklart är jag oerhört exalterad (och livrädd som jag tänker att man ofta är första gången)

    Har haft en dröm-graviditet, nästan så man knappt vågar säga hur bra det varit. Visste 2 dagar efter ÄL att jag var gravid, och sen dess har det rullat på heeelt problemfritt. Inget illamående, inga smärtor, inga speciella cravings eller egenheter (ok, jag kan äta MYCKET och sambon tycker väl jag är lite mer svajig i humöret, men det förstår jag inte aaalls ???? )

    Gråter extremt lätt, och nu sen värmeböljan kom har mina fötter svullnat upp enormt.

    Dags nu att köpa dom sista sakerna som faktiskt behöver finns hemma när bebis kommer, samt packa förlossningsväskan.

    Vad är det absolut bästa ni köpt hem / packat ner som ni kan tipsa om? ????

    Oj, långt inlägg, kanske behövde skriva av mig lite... Men lyckönskningar och styrkekramar till alla er fantastiska mammas-to-be härinne ????

  • Emmylainen

    Riktigt smart med 2 väskor, det tipset ska jag ta med mig :D

    Vad för musik har ni valt att lyssna på? Har ni gjort en egen låtlista eller kör ni era "gamla vanliga"?

    Ja det börjar bli jobbigt att sova nu, jag är en av dom som helst sover på rygg eller mage, så jag är ju ganska körd nu ????

    Får ont i höfterna av att sova på sidan konstant, och dessutom med svullna fötter i värmen så ska dom ligga högt också... Men älskar min "banan-kudde", den hjälper mycket! (fast inte mot myskänslan kanske då den hamnar mellan mig o sambon)

  • Emmylainen
    InaLo skrev 2018-06-29 14:17:58 följande:
    Juste en spellista måste jag ju göra! Det hade jag glömt. Kommer nog bara ha ett par hörlurar eftersom jag och sambon har mycket olika smak när det gäller musik. Men hár tyckt att det har varit bra med music när man börjar gå lite in i sig själv och förlossningen.

    Kan inte fatta att nu är det 25 dagar kvar. Lika långt som när jag starta tråden. Hoppas dom här dagarna går lika fort. Längtar så!

    Hur har ni det med förvärrar och känningar nu?

    Kan inte alls bestämma mig för vad jag vill ha för musik, bara vet att jag måste ha det... Nu är det ju första gången för mig också, men vill man ha peppande, lugnande, enbart sin favo-artist, bakgrundsmusik?! :P Jag och sambon har också lite olika, men min åsikt är att han får stå ut med min musik på högtalaren och vill han ha något annat får han ta hörlurar!

    Ja jag har ju 26 dagar kvar, börjar bli väldigt pirrigt! Hoppas det går riktigt bra för dig (och oss alla såklart) :D


    Vad jag vet inga direkta förvärkar eller känningar, eventuellt det som jag tror kallas Braxton Hicks-sammandragningar (?) men det har ju hängt i sen ganska tidigt i graviditeten. I övrigt är det ju inte mycket sparkar numera, känns bara som att hon håller på att bli en liten yoga-mästare därinne med sina tryckningar och sträckningar :) Inget som gör ont än, så jag tycker fortfarande det är otroligt mysigt så fort hon håller på!

  • Emmylainen

    Jag kände ungefär likadant när det var runt 40 dagar kvar, att det var ju lååång tid kvar. Plötsligt sitter jag här med mina 25 dagar och nu börjar jag få lite panik, inser att det faktiskt är möjligt att bebis kommer SNART!
    Så jag skriver listor, packar väskor, går igenom i huvudet (väldigt lätt i värmen och med gravid-hjärnan), gör låtlistor, försöker komma på vad som verkligen måste köpas nu. Som tur är har jag min 3-barnsmamma till storasyster som hjälp, vi ska åka till Gekås och fixa det sista. 
    Fick dock precis besked av den bekanta vi skulle köpa babyskyddet av, att dom inte hade kvar det. Så nu googlar jag Bäst i Test, skannar igenom Blocket och sälj-sidor på Facebook :P

    Hejja oss i värmen, snart är vi där :D

  • Emmylainen

    Hej alla!

    Hoppas det går bra för er i värmen, antingen med magar eller småttingar kanske?!

    Våran lilla tös med bf 25/7 kunde inte vänta längre, föddes i torsdags och ligger nu nöjd vid bröstet ????

    Vattnet gick onsdag morgon, inga värkar förrän på eftermiddagen och åkte in vid 8 på kvällen, sen kom hon vid 10 på morgonen därpå :)

    Önskar er alla en fin sommar, bra förlossningar och glada små pyren ??

Svar på tråden 50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.