• Anonym (Amandaaaa)

    Ska pappan vara i min sons liv eller inte?

    Prata med någon om det, tror det skulle hjälpa dig väldigt mycket. Alla barn har rätt till sin pappa, så länge han inte gör någonting dåligt framför sonen eller är dum mot honom. Jag känner inte dig och vet inte din historia. Men du visste att han var 17 år äldre och valde att skaffa barn med honom. Men han kan inte bara ta vårdnaden över sonen hur som helst.

  • Anonym (Amandaaaa)

    Du hade trots allt ett val, prata med en advokat. Det bästa är ju om pojken får träffa sin pappa men att någon är med när dom umgås. Finns inte så mycket mer du kan göra utan kontakta advokat. Och tänk efter noga nästa gång du skaffar barn med någon, alla kan skaffa barn. Men det gäller att ha en bra & vettig pappa till barnet. Att man känner att även om det tar slut så är vi goda vänner och kan sammarbeta. Detta är någonting som kommer påverka din son i livet, barn behöver både mamma och pappa närvarande.


    Anonym (Ovetande) skrev 2018-06-07 22:00:31 följande:

    Nej, redan när jag gick gravid så var jag MYCKET osäker. Men jag var så glad att ha blivit gravid att jag inte såg alla problem som skulle uppstå! Alla i min närhet sa till mig att det inte var någon bra idé att behålla. Men jag lyssnade inte. Och här står jag idag med världens finaste lilla ögonsten. Men de blev inte som jag tänkt mig och hoppats på! ?


Svar på tråden Ska pappan vara i min sons liv eller inte?