Inlägg från: Anonym (Dåligt omdöme) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dåligt omdöme)

    Ska pappan vara i min sons liv eller inte?

    Och honom tyckte du att det var en bra ide att skaffa barn med?

  • Anonym (Dåligt omdöme)
    Anonym (Ovetande) skrev 2018-06-07 22:00:31 följande:

    Nej, redan när jag gick gravid så var jag MYCKET osäker. Men jag var så glad att ha blivit gravid att jag inte såg alla problem som skulle uppstå! Alla i min närhet sa till mig att det inte var någon bra idé att behålla. Men jag lyssnade inte. Och här står jag idag med världens finaste lilla ögonsten. Men de blev inte som jag tänkt mig och hoppats på! ?


    Ber om ursäkt för min otrevliga ton. Arbetar inom socialtjänsten och får ibland panik av det resonemanget. Jag måste tyvärr placera ögonstenarna när det går åt pipsvängen. Träffar familjer hela tiden där det redan är misär och mitt i kaoset skaffar man ett barn till. Rent vansinne. Rekommenderar att du passar på att ta emot lite hjälp i ditt föräldraskap. Ditt omdöme kan skapa problem för barnet i framtiden. Hoppas att det går bra för er trots allt.
  • Anonym (Dåligt omdöme)
    Anonym (Ovetande) skrev 2018-06-07 23:20:32 följande:

    Förstår. Vad menar du med mitt omdöme kan skapa problem,?


    Du borde inte ha varit tillsammans med en sådan person från början och du borde absolut inte ha blicit gravid. Du beskriver själv att du hade tveksamheter som du struntade i. Om du fattar fler såna dåliga beslut kan det påverka ditt barn. Både direkt och indirekt. Vilken sorts förebild är du?
Svar på tråden Ska pappan vara i min sons liv eller inte?