Inlägg från: Anonym (Charlotte68) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Charlotte68)

    Ska jag försöka bli kär i honom?

    Men alltså, ÄR det inte väldigt ofta så som du beskriver? så känner jag och så känner väldigt många (alla?) kvinnor som jag »pratat sex med«. Och då utan inverkan av hormon-fel, preventivmedel, depression, överarbetad kvinna, eller gud vet vad man nu kan hitta på som orsak.

    Under förälskelse-fasen känner man inte varandra så väl. Det är spännande och det finns ju utan tvekan en stor osäkerhet i relationen. Det gynnar uppenbarligen sexlivet för mig och för många andra.

    Jag har haft flera längre relationer i mitt liv och alltid känt detsamma en tid in i relationen. När relationen är trygg och kärleken stor så försvinner nervositeten och osäkerheten (tack och lov) och då minskar tyvärr även en del av spänningen vid sex.

    För mig funka det bra ändå. Det ÄR inte lika spännande, jag blir inte upphetsad bara av att vi lägger oss i sängen, men vi har fortfarande regelbundet bra sex. Även om jag inte är superhet på sex alla gånger så ser jag till att inte vara avvisande och att vi har en bra regelbundenhet. Dels är det alltid skönt när vi väl kommit igång, dels är det mkt viktigt för relationen.

  • Anonym (Charlotte68)

    Nu kunde jag inte citera din text ...

    Svar: den är absolut inte NOLL nej. Och när vi väl kommit igång så vill min kropp också. Det är verkligen inte enbart nåt slags mercy-sex. Men jag är sällan ? som du lite efterfrågar ? riktigt kåt innan. Så som man var i början, medans det var »en jakt«. ;)

Svar på tråden Ska jag försöka bli kär i honom?