• Woopsie

    Det går inte beskriva hur rädd jag är..

    Anonym (Räddareänräddast) skrev 2018-06-20 21:40:43 följande:

    Kanske du som ska vakna upp och inse hur förlossningsvård i sverige faktiskt fungerar! 

    Varannan kvinna får problem vid vaginal förlossning och de skador som ökar mest är de allvarliga bristningarna! Det har Socialstyrelsen själva gjort uttalanden om. Du kanske skulle läsa lite...

    Och du vet ju uppenbarligen inte heller vad det finns för risker med snitt eftersom du inte kan ange en enda. Och det är inte ens risker utan ÖKADE risker! Och det är nästintill inga ökade risker för barnet utan mamman. Eller menar du alla mumbojumbo risker som att barnet får mer allergier? Som står i homeopati tidningar?!


    Utefter vad du beskriver så tycker jag absolut du borde få rätt till kejsarsnitt. Men försök hålla en trevlig ton och inte vräka ur dig hur dåligt allt är inom sjukvården. Ingen blir liksom sugen på att hjälpa dig då.

    Sen är det inte bara homeopat-tidningar som påstår att allergier är vanligare hos kejsarsnittfödda. Duger vetenskaplig forskning från karolinska som källa? ki.se/nyheter/kejsarsnitt-ger-mager-tarmflora-och-risk-for-allergi

    Och det är väldigt logiskt med tanke på att barnet får sin första tarmflora från mammans underliv och rumpa när det föds (man föds ju med mun mot rumpa dessutom). Jämfört med att få sina första bakterier från kirurghandskar och instrument.
Svar på tråden Det går inte beskriva hur rädd jag är..