• Pope Joan II

    Bonusbarnen dela rum och gemensamma barnen få ett eget?

    Anonym (fundersam) skrev 2018-06-30 13:33:51 följande:

    Så här är det. Senaste månaderna har bonusbarnen inte velat vara hos mig och deras pappa och deras småsyskon. Gemensam barnen delar rum som är av samma kön och är 7 år och 4 år. Min äldsta skulle verkligen behöva ett eget rum och nu står två rum och vi vet inte om bonusbarnen tänkt komma tillbaka men det verkar inte så då vi fått brev om underhåll och barnbidrag. 

    Så nu i helgen funderar jag på och låta bonusbarnen dela rum och ge mina barn ett varsit som bor här på heltid. 


    Ja, det behöver väl inte vara fel om de gemensamma barnen som bor heltid får egna rum, men det tycker jag för min del är beroende av saker som orsaker till att bonusbarnen inte velat vara hos er, deras ålder och en hel del annat. Dessutom tycker jag att det verkar direkt illsinnat att när de nu tydligen ska komma efter en flera månader lång frånvaro - just precis då har du ryckt deras rum och gett dem till de andra barnen.

    Du vill inte vara smidigare än så, eller?
  • Pope Joan II
    Ess skrev 2018-07-02 09:47:59 följande:

    Ok tack.
    Men då är det ju inga problem utan att ta rummen och sedan får de träffas över en fika på stan, om de inte vill komma hem på middag.


    Ett LIIIIITET jävla problem är det väl ändå om de barn man har inte vill komma hem? 

    Om något skär sig mellan din man och ett av era barn, då hyr du en barre åt ungen och säger åt den att ni får träffas en sväng på stan och ta en fika? För då är det ju INGA PROBLEM!

    DET BORDE VARA ETT PROBLEM. Om det INTE är ett problem så är just DET ett jävla stort problem. 

    Och då menar jag inte att fika på stan och andra aktiviteter skulle vara ett dålig sätt att hålla kontakten med tonåringar som hellre bor på ett ställe, för det är det inte. Det jag säger är att orsakerna bakom valen är väsentliga och avgörande för hur man bör bemöta och ta om hand problemet. 
Svar på tråden Bonusbarnen dela rum och gemensamma barnen få ett eget?