Inlägg från: Anonym (Liv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liv)

    Ser man yngre ut med ljust eller mörkt hår?

    Jag tror du ska satsa på att ljusa upp din naturliga håtfärg med ljusa slingor. Det tycker jag ofta blir snyggt och ser naturligt ut samt sliter inte så mycket på håret och blir inte så ful utväxt. Generellt tycker jag blonda/ljushåriga ser yngre ut även om det såklart varierar. Är man äldre och se väldigt sliten ut kan blont hår göra att man ser ännu äldre ut men du är ju bara 36.

  • Anonym (Liv)
    Anonym (Ts) skrev 2018-07-06 11:46:57 följande:

    Jag har inte en tantfrisyr :) Har långt hår till under brösten ungefär men mkt är avslitet i kindlängd. Eftersom är lockigt hänger inte dessa hårstrån nedåt utan sticker ut åt alla möjliga håll vilket inte ser så snyggt ut. Har haft mkt tofs pga barnen men jag passar inte egentligen i tofs. Har väldigt avlångt ansikte som blir längre utan hår på sidorna som ramar in ansiktet.

    Men har du tips på frisyr tar jag gärna emot det :)Jag har provat det men det blir inte alls bra. Min naturliga är typ blyertsgrå och kalla ljusare slingor gör att det ser ut som att jag har grått i håret. Varmare slingor matchar inte hårfärgen som är väldigt kall. Dessutom har jag lockigt hår så slingorna sprider ut sig som en sky över håret och håller inte ihop snyggt. Hela håret får en gråare känsla bara. Har provat mkt olika varianter av det. Ser ok ut när jag plattar håret men hinner inte göra det varje dag.

    När jag hade blont och var 30 så såg jag ut som 20 med det blonda (som 30 med mörkt) men jag har lite mer rynkor och gropar under ögonen nu så tänker att det kan påverka.

    Jag kan tänka mig gå och bättra på hårfärgen typ var 6e vecka eller vad som behövs om man är helblond.


    Ok men då tror jag inte du gått till någon duktig frisör. Leta upp ett riktigt proffs och få hjälp med nyans. En varm blond ton passar bra om du har blå ögon och mörka ögonbryn, inte alltför ljusblond. Och klipp upp det om det är slitet.
Svar på tråden Ser man yngre ut med ljust eller mörkt hår?