• Djurvän03

    Håller med/håller inte med

    Tänkte vi kör en lite kul grej. Jag skriver ett påstående och personen under svarar antingen ?håller med? eller ?håller inte med? och skriver sedan ett nytt påstående som nästa ska svara på osv..tex ?jag gillar choklad? så ska nästa personen svara ?håller med? eller ?håller inte med?. Nu börjar vi.

    Läsk är gott.

  • Svar på tråden Håller med/håller inte med
  • Dr Börje
    Tom Sawyer skrev 2020-05-21 00:48:39 följande:
    Din jävla pajas. Sluta upp med din skit härute. Vill du skriva om din lilla strut i dina kalasbyxor så gå till andra trådar. Du har uppenbarligen missuppfattat det där med lektrådar. Du är anmäld av mig. Ja, igen. (MOD verkar vara med på ett hörn eftersom den här snubben fortfarande är kvar härute)
    Efter att ha funderat (en kort stund) på ett svar till dig så landar jag i det självklara att respondera med ett glatt och positivt tilltal. Det blir bättre så och så får skitkastningen och angreppen stå för dig. 

    Jag har helt klart uppfattat dessa som lektrådar och noggrant läst syftet och instruktionerna och därtill deltar glatt i den så kallade lektråden. 

    Det står dig fritt att anmäla vilket inlägg som helst. Samma gäller mig. Men jag väljer att inte anmäla inlägg som inte faller mig i smaken. Jag har en förmåga att navigera och hantera intryck som skaver. Jag ser det som en del av livet och att det ingår i mötet med andra. Kanske angeläget att komma ihåg i dessa tider av social distansering. I tillägg så tycker jag också att sånt som skaver är mer intressant än sånt som enbart glider medströms. 

    Hur forumet på FL modereras har jag ingen aning om. Ej heller vem eller vilka som agerar moderatorer. Men jag kan väl gissa mig till att moderatorerna förstår att det i ett diskussionsforum förekommer olika syn på saker och olika infallsvinklar. Det är hela syftet med ett forum. Och så länge det inte sker några direkta olagligheter eller hot och angrepp så antar jag att moderatorerna är nöjda. Och som sagt...angreppen kommer ju inte från mig. Utan nu från dig (plus några till). Men jag har valt att inte anmäla. För återigen så är jag medveten om att i mötet med andra människor så uppstår ibland friktion vilket är en av många tjusningar med livet. 

    Jag hoppas att du får en skön dag i solen idag. Och att du mår bra och är på ett bättre humör. 
  • Nimzay
    Nandez skrev 2020-05-24 22:12:08 följande:

    Håller med

    Yes är ett bra diskmedel?


    Håller med

    Skona är ett dåligt diskmedel...?
Svar på tråden Håller med/håller inte med