Inlägg från: Anonym (VetInte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (VetInte)

    Göra slut pga detta??

    Har varit tillsammans med en man i snart ett halvår och tycker väldigt mycket om honom!!

    Vi bestämde oss för att ta en resa ihop till hösten, (hans förslag) men jag gjorde klart för honom att jag inte har mycket pengar att lägga på resan.

    I alla fall, hittade en resa som passade min budget men han ville inte åka dit eftersom det var en city resa och han ska på det med sina vänner snart. nu hittade jag några resor till solen jätte billigt! Billigare än så har jag svårt att tro att vi kan hitta, men han vill inte åka dit eftersom han varit i det landet tidigare. Blev så besviken. Han vet om att jag inte kan lägga mer och började fundera... varför reser man ihop? För mig är det att få kvalitetstid tillsammans. Spelar ingen stor roll vart man åker. Det känns som om han inte tycker att det är så noga att jag följer med.

    Funderar på fullaste allvar att avsluta förhållandet om det är så eftersom jag vill vara med någon som vill vara med mig!! Inte ta med mig som sällskap men passar inte resmålet så tar han hellre en kompis å reser med...

    Överdriver jag??

  • Svar på tråden Göra slut pga detta??
  • Anonym (VetInte)

    Vill påtala att jag var trött och ledsen när jag skrev inlägget och att jag skäms över att ens ha tänkt tanken att lämna pga en sån sak. Han är en fantastisk man! Det handlade nog mest om att jag kände att han inte ville anpassa efter min livssituation vilket i detta fallet är ekonomin. Jag vill betala för mig själv och göra saker utefter det jag kan och har råd med, kände väl att jag kanske inte ?duger? om jag inte har tillräckligt med pengar men det var en dum tanke.

Svar på tråden Göra slut pga detta??