• carpediem86

    Göra slut pga detta??

    Anonym (VetInte) skrev 2018-07-13 23:10:45 följande:

    Har varit tillsammans med en man i snart ett halvår och tycker väldigt mycket om honom!!

    ...

    Funderar på fullaste allvar att avsluta förhållandet om det är så eftersom jag vill vara med någon som vill vara med mig!! Inte ta med mig som sällskap men passar inte resmålet så tar han hellre en kompis å reser med...

    Överdriver jag??


     


    Varför ska alla göra slut hela tiden pga småsaker..
    1. Prata ordentligt med honom. Varför vill han resa? Huvudsyftet för honom kanske inte är kvalitetstid tillsammans som det verkar vara för dig. Han kanske tycker att er kvalitetstid hemma på kvällar/helger är bra/tillräckligt.
    2. Säg vilken budget du har och be att han hittar en resa han gillar inom dem budgeten, eller att han annars lägger till pengar från sitt konto för att få det att gå ihop om han tycker det är vårt det. Du verkar kunna resa lite vart som, medan han är mer kräsen på den punkten. Lättare om han letar då istället.

    Detta kan förstås bli en stor sak i förlängningen, men att fundera på att göra slut nu i det här skedet känns lite märkligt från mig utifrån. Här på forumet får folk däremot ofta rådet att göra slut så det är säkert många som kommer ge det rådet ändå. 

Svar på tråden Göra slut pga detta??