Inlägg från: Anonym (ledsen åldrandes man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ledsen åldrandes man)

    Tänder yngre tjejer på äldre män?

    Anonym (Elin K) skrev 2018-08-21 09:09:03 följande:
    Hehe, jag är inte någon feminist. Däremot är jag kvinna, och känner många kvinnor och INGEN har varit intresserad av 20 år äldre män. Tvärtom har vi ALLA när vi var i 20-årsåldern råkat ut för gubbar som gett oss ovälkommen uppmärksamhet: stirrat, tafsat och/eller kommit med skamliga förslag eller bara frågat efter en dejt - och tyvärr är dessa gubbar svåra att bli av med. De tar allt som inviter. Det räcker att man är allmänt trevlig och artig - så som man är mot alla människor - så tror de att de har halva inne.

    ...och den där undersökningen ger jag inte mycket för. Det är garanterat äldre män som svarat.

    Det FINNS enstaka kvinnor, observera enstaka (och några av dessa gör det dessutom pga att de har/haft problem hemma), som kan tänka sig så mycket äldre män, men män som kan tänka sig 20 år yngre är väldigt många fler.
    Det ligger något i det du säger :) . Jag tror att varför man som 40- 45 åring känner åtrå till en vacker livfull tjej i 20 års åldern, är nog för att man själv är på väg att dö ut på marknaden, om man får uttrycka sig så :) Jag älskar att kolla på 20åringar, men steget till att tafsa är MIIIL :)
  • Anonym (ledsen åldrandes man)
    Anonym (Elin K) skrev 2018-08-21 09:31:44 följande:
    Vet du, det finns säkert kvinnor i din egen ålder som mer än gärna skulle tacka ja.

    Lite intressant i sammanhanget är att unga killar i 20-årsåldern mer än gärna kan tänka sig sex med en 20 år äldre kvinna. Hellre det än inget sex alls verkar de tycka. Så resonerar inte tjejer. Dessvärre matchas inte de unga killarnas intresse av ett lika starkt intresse från de äldre kvinnornas sida.
    Du har en poäng i det hela. men va många Gubbar tycker är att en 20 årings kropp är oändligt mycket vackrare(min åsikt). men om dom skulle låta bli och pilla och tafsa bara. sånt beteende står jag absolut inte bakom. Det är vidrigt.
Svar på tråden Tänder yngre tjejer på äldre män?