• lazlo09

    Tänder yngre tjejer på äldre män?

    Finns många tjejer i yngre åldrar, runt 25 och uppåt, som tycker det är stiligt och manligt med en äldre man kring 40-50år.

    Då jag själv är strax över 40 och haft några yngre inkl tjugoårsåldern så gillar dom lugna trygga män som tar hand om sig själva. Är du 45, lönnfet och borstar tänderna i gång i veckan så nej.

    Är du 45, gymmar 3ggr i veckan, lång och har lite sådär gråsprängd skäggstubb samt krut i brallan så är lite flörtning allt som krävs för att få en yngre tjej.

  • lazlo09
    Kungsholmsbo skrev 2020-01-10 19:39:30 följande:
    Exakt så. Addera pengar och du får det ännu bättre. Jag själv föredrar män i min egen ålder och min man och jag är födda samma år. Men på min mans arbetsplats som är mansdominerad och full med män med gott om pengar så finns en del som aldrig gift sig och bildat familj utan glider runt och har flickvänner som är 20-25 år yngre. Dessa män tränar emellertid och ser så klart bra ut samt har bra klädstil. Vissa av dem är över 50.
    Japp. Jag har ett väldigt enkelt jobb och inte mkt pengar, lever ett eneklt liv med hyrd bostad.

    Men jag är lång och slank samt muskulös, och "enkel".

    Jag kan tänka mig att om man är runt 35 eller mer och småfet, begynnande flint osv så behövs mer status och pengar för att få unga tjejer.
  • lazlo09
    Anonym (Ja..) skrev 2020-01-16 20:38:58 följande:

    Är 42 år.

    När jag var yngre så var det knappt några tjejer som ens gav mig ett leende. Nu efter 40 har jag mitt i allt nästan lite problem emellanåt när det är flertalet 20åriga tjejer som mitt i allt ha börjat flirta hejdlöst med mig. Visst är det kul och lite bekräftelse är ju alltid skoj. Men... Frun blir SKITSUR på mig! Vadå det är ju inte mitt fel!? Jag gör absolut inget som skulle uppmuntra till det här (iallafall medvetet)


    Jag är i samma ålder och upplever exakt samma sak, osynlig tills kring 40. Min tjej blir lite småspydig när hon ser yngre tjejer ge mig långa blickar, men samtidigt lite nöjd att hon är den jag valde när många andra unga söta tjejer kastar lystna blickar.
Svar på tråden Tänder yngre tjejer på äldre män?