Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Tänder yngre tjejer på äldre män?

    Jag har alltid föredragit män runt 40-50 år. Idag är jag 34 men även när jag var runt 20 så drogs jag alltid mer till män i den åldern.

    För mig så utstrålar äldre män ett annat lugn, en självsäkerhet som många yngre män saknar. När det gäller sex så är min erfarenhet att äldre är mer lyhörda och måna om kvinnans njutning. De tar sig tid att ta reda på vad jag gillar och njuter av min njutning.

    Sen är det också oerhört sexigt med livserfarenhet; )

  • Anonym (E)
    Anonym (Ung och fräsch) skrev 2020-01-11 13:02:09 följande:

    Ja det är du det. Resterande 99 % beter sig som gubbslem som tror att de kan få vem som helst.


    Det var väl lite att ta i...
  • Anonym (E)
    Anonym (Ung och fräsch) skrev 2020-01-11 13:22:20 följande:

    Vad vet du om mina erfarenheter? Och mina väninnors? Är du en sån där "man" som anser att kvinnor överdriver och inbillar sig sexuella ofredanden? I så fall; Hej då!


    För det första så är jag kvinna. Och nej, jag vet inte ett dugg om dina eller dina väninnors erfarenheter men enligt mina egna erfarenheter så är det en ganska liten del som beter sig som såna svin. Tycker inte man kan generalisera så som du gjorde.
  • Anonym (E)
    Anonym (Man 44) skrev 2020-01-11 13:22:25 följande:

    Jag har jobbat som kock... Hörde dagligen hur gubbarna höll på och tjafsade och var nedlåtande mot de unga servitrisen.. Alltså varje dag så fick de stå ut med skit från idioter som inte respekterar kvinnor.. Det är fan sjukt!


    Ja, det är sjukt och äckligt, för att inte prata om patetiskt, att stå och prata så, håller fullständigt med dig där. Men har det inte mer med personligheten att göra än ålder? För det är väl lika vidrigt vare sig dom är 40 eller 25?
Svar på tråden Tänder yngre tjejer på äldre män?