• Jinxedqueen

    Vi som har bf April 2019



    Hejsan!

    Jag är en kvinna på unga 28 år boendes i Kista med min sambo.

    Bara av en slump kände jag på mig att det var dags att kissa på den berömda stickan. 4 dagar till BIM.

    Vi blev gravida även förra månaden men tyvärr växte den knackigt och blev ett tidigt missfall.

    (Nu hoppas jag bilden syns och att det VERKLIGEN inte är ett spökstreck)

    Men 4 april ska denna snutt kika ut.

    Nu undrar jag, är vi fler? Vilka är ni? Har ni vågat testa?

    Kram!
  • Svar på tråden Vi som har bf April 2019
  • Paramore1

    Jag får typ som dragningar på varje sida av livmodern, måste vara livmodern som växer va? Känns inte som mensvärk utan som om något drar typ.

  • AnnaB123

    Har också plussat, med BF 4,5,6 april (olika beroende på vilken app/kalkylator jag använder...).

    Superduperorolig; fick ett MA V 8+3 förra året och det var rätt så jobbigt.Fick höra hjärtslag någon vecka tidigare, kände mig orolig och bokade in nytt UL. Då hade hjärtat slutat slå och några dagar senare var det dags för Cytotec, som var något av det vidrigaste jag varit med om. Allt kom dock inte ut, så det blev skrapning 4 veckor senare.

    Vi har sammanlagt försökt att bli gravida i 3 år och har nyligen gått igenom fertilitetsutredning, där vi fått veta att vi är oförklarligt ofrivilligt barnlösa; de kunde inte hitta något fel. Att vi blev gravida förra året visade ju också på att vi faktiskt kunde bli gravida, så det har vi ju varit glada åt, trots att det var så jobbigt.
    Har dock fått remiss till IVF och ska bli kallade inom ca 2-3 månader.
    MEN - vid sista besöket under utredningen gjorde de en spolning av livmoder och äggledare för att se så att allt var bra (vilket det var), och då fick vi veta att chansen att bli gravida ökar efter en sådan spolning. Och vips! Första gången efter spolningen verkar det ha funkat och vi hoppas nu att allt går bra och att vi slipper IVF :) 

    Anywhoo, långt inlägg...
    Just nu har jag lite ömma bröst, högre temp än vanligt och om möjligt lite tröttare än vad jag brukar vara. Blev inte illamående sist och jag vet att jag bara längtade efter att må illa, för att få det att kännas 'på riktigt'. FÅr se vad som händer den här gången.
    Försöker att inte överanalysera och känna efter för mycket, men det är svårt. Har redan tagit säkerligen 10 gravtest, men de verkar bli starkare så jag försöker att hålla mig lugn.

  • soffipropp1987

    Halloj!

    Vågar knappt hoppa in här då det är riktigt nytt för mig just nu. Plussade idag på bim+1 (äl+17)

    Detta blir vårt andra barn och blivande storebror är nyss fyllda 4 år.

    Det enda jag känner av just nu är lite ömmande bröst, svagt molande värk i magen. Gjorde ett test efter frukost idag, alltså inte morgonurin och plusset kom inom en minut. Blev helt skakis och nervös! Sambon kramade mig och sa att mitt hjärta bankade så hårt, ja man blir ju riktigt nervös.

    Hopps hoppas nu innerligt att detta ska gå vägen och grattis till löa er andra, hopps vi kan följas åt på den här resan :)

  • Ekskan

    Mitt illamående har nu nått oanade höjder, mår illa konstant, typ 1 timme om dagen som är ok.
    Mår knappt i mig något att äta, fruktansvärt, så här var det inte alls när jag väntade min son för 8 år sedan.
    Brösten ömmar något fruktansvärt och magen är väldigt uppsvälld.

    Har idag ringt MVC och fick tid på onsdag.
    Spännande.

    Hoppas att det är bra med er alla!

  • malinsarbacken

    Hej!

    28 år gammal från Örebro som plussade i Fredags!

    Har ett barn sen tidigare född oktober -18 så det ska bli fantastiskt härligt att få ett syskon tätt, då det alltid vart min dröm :)

    Använde NC för att bli gravid och blev ganska chockad när det funkade på första försöket! Har Bf 13/4 och hoppas på det bästa att allt går vägen denna gång med :)

  • linb01

    Hej!

    Har inte riktigt förstått det än, men 3 graviditetstest borde inte ha fel..

    Andra barnet, bf 14 april. Har en dotter som är 15 månader. Inga symptom än, förutom lite trött och svängigt humör.. Känns inte alls som förra gången vilket gör att det känns lika spännande den här gången!

  • Belluzza

    Hej! Jag plussade idag, är i 5+0 och beräknad förlossning den 8/4. Är så chockad att jag har tittat på den stickan 100 gånger för att verkligen stämma av att jag inte drömmer. Jag känner inte av några symptom allas och har därför svårt att ta in det. Mina två tidigare graviditeter kom symtomen direkt ????


    För att livet kan ta en helt annan vändning...
  • dummamej2

    Hej här har vi en till som just plussat! Hade lite blödningar under helgen som var men pluset är starkare idag än då så det går förhoppningsvis vägen ändå! Andra barnet, blir 21 månader mellan dem. Superspännande såklart! Tog sig på andra försöket, första försöket blev ett tidigt missfall. Är super nojig att detta också ska sluta i MF.

    Bf 16 april om min beräkning stämmer :)

  • nadie2019

    Hej, också en som plussat.

    Beräknad BF 4/4 om det stämmer.

    Första barnet, 27 år och bor i Stockholm.

    Hade mer symptom första dagarna (?) ömma bröst och illamående. Känns knappt som jag är gravid längre.. Ibland gör det ont i magen. Men vet inte. Man blir ju orolig..

  • Sofieee
    nadie2019 skrev 2018-08-07 21:30:00 följande:

    Hej, också en som plussat.

    Beräknad BF 4/4 om det stämmer.

    Första barnet, 27 år och bor i Stockholm.

    Hade mer symptom första dagarna (?) ömma bröst och illamående. Känns knappt som jag är gravid längre.. Ibland gör det ont i magen. Men vet inte. Man blir ju orolig..


    Jag mådde också sämre förra veckan (v 5) brösten fortfarande ömma och gjort gravtest som blir starkare och starkare men inte lika ont i magen denna veckan. Känns ju lite oroande men man kanske bara borde vara glad sålänge man mår bra?
Svar på tråden Vi som har bf April 2019