Inlägg från: nissepisse |Visa alla inlägg
  • nissepisse

    BF APRIL 2019

    Hej!

    Plussat med första barnet.. oplanerat och har en ganska orolig och skrämd sambo.. Barnplanerna var inom 2 års tid, så han känner sig inte redo.. förhoppningsvis smälter han nyheterna snart..

    Har problem med TPOAK och sköldkörteln sen 1 år tillbaka, så jag tycker det är en glad överraskning eftersom min läkare sagt att vi troligtvis kommer behöva ha hjälp med bebisverkstaden.. någon med erfarenhet i detta kring en skrämd sambo?

  • nissepisse
    Itke skrev 2018-07-30 10:26:52 följande:

    Hoppas han smälter det snabbt! Förstår ändå att man kan bli chockad när det går snabbare än man tänkt sig!

    Jag har också problem med sköldkörteln och jag rekommenderar att du tar kontakt med läkare direkt så medicinen blir rätt inställd, den brukar behöva justeras vid graviditet.


    Hoppas jag också.. han tyckte abort var ett bra alternativ och sen adoptera när båda är helt redo om vi inte lyckas igen om ett par år.. men nu har vi ändå lyckats liksom och med alla risker och odds.. han har börjat smälta allt lite och tänker vara med ändå, men han har tagit stora avstånd från mig.. vill inte ens åka iväg på vår planerade resa i september.. så jobbigt att inte kunna glädjas tillsammans.. läkaren ville inte sätta in medicinering då endast TPOAK var hög sist vid proverna och sätter inte in något förrän vi skulle starta bebisverkstan och då med hjälp av IVF eftersom vi har barnlöshet både på mammas och pappas sida.. ringde barnmorskan och dom tar inte prover förrän v.10.. ska tillägga att jag sträckt mig efter kondomerna men han har sagt att vi inte behöver dom..

    men ska ringa vc och kolla om dom vill göra nya prover.. men bebis stannar kvar! Är 5+3 idag och allt kan ju ändå hända..
Svar på tråden BF APRIL 2019