• Akira Öken

    IVF sommar/höst 2018

    nypan78 skrev 2018-12-19 06:33:39 följande:

    Hur länge behöver eller borde man vänta mellan försöken? Ställer mig in på en ny omgång redan nu...????


    Om det var sk färskförsök, brukar det behöva gå en cykel innan nytt försök, då äggstockarna behöver lite tid för att återhämta sig. Men hoppas att det inte behövs fler försök!
  • Akira Öken
    Wonderfluff skrev 2018-12-19 10:25:45 följande:

    Helt klart inspirerande! Måste fråga, hur kände du dig innan du plussade? Några tydliga symptom, eller samma som tidigare försök?


    Kanske att brösten var lite mer svullna än vid tidigare försök, men inte säker. Annars kände jag inget särskilt.
  • Akira Öken
    Percafluviatilis skrev 2018-12-19 10:35:49 följande:

    Det ger verkligen hopp att du berättar din historia. Man förlorar ju tron på att man kan plussa när tiden går och återföring efter återföring misslyckas utan tillstymmelse på test. Hoppas nu det går hela vägen för er och att ni kanske tom får en liten bonus genom att båda stannar. Kram!


    Tack! Hoppas också! (Men försöker att inte hoppas för mycket). Kram
  • Akira Öken
    mammsen79 skrev 2018-12-19 11:12:06 följande:

    Hur tidigt gjorde du gravtest på vilken ruv? Såg du tydligt på strecken då att du var gravid?


    Testade på ruvardag 9. Strecket var inte så starkt, men tydligt.
  • Akira Öken
    Wonderfluff skrev 2018-12-19 14:08:26 följande:

    Hej! Om man ca en vecka före BIM får såna där lite gula, klistriga flytningar - kan man då utgå ifrån att man inte är gravid? De flytningarna brukar ju föranleda mens har jag märkt, och många gravida brukar tala om rikliga, vattniga eller lotionsflytningar. Nån som vet? Känns som det är kört, trots jätteömma bröst :(.


    Nää, det tror jag inte att man kan utgå ifrån. :)
  • Akira Öken
    Wishful skrev 2018-12-19 15:18:38 följande:

    Du har slutat blöda nu i alla fall? När har du fått tid för ultraljud?


    Mm, blöder inte längre. Vi har fått en tid för ultraljud den 8 januari. Det känns långt bort.
  • Akira Öken
    Hoppomliv skrev 2018-12-19 18:17:28 följande:

    Vad gjorde ni annorlunda med nedregleringen? Ja det är väl så man får tänka, finns hopp! :)


    Förra gången nedreglerades jag med två sprutor Suprefact per dag. Vid detta försök återgick man till Synarela då Suprefacten inte hade större effekt på mitt östrogenvärde än vad Synarelan hade. Plus att jag mådde sämre av Suprefact än av Synarela. Det finns alltid hopp!
  • Akira Öken
    Wishful skrev 2018-12-19 18:45:46 följande:

    Vad skönt att du inte blöder längre. Måste vara så stressande att blöda. Jag fick lite bruna flytningar en vecka efter testdag. Det var pyttelite och bara under en kväll men det var tillräckligt för att förvandla mig till ett nervöst vrak. Hoppas du slipper mer blödningar nu.

    Ja jag förstår att 8 januari känns långt borta. Tiden fram till ultraljudet kändes verkligen lång. Jag kände att jag inte riktigt vågade tror på det positiva testet innan jag fick se det lilla pyret på skärmen. Tog blodprov via Werlabs för att försäkra mig om att hCG ökade som det skulle. Gjorde att jag kände mig lite lugnare. I en dag eller två. Sen kände jag mig lika nojig igen.


    Ja, det var verkligen stressande! Jag var ett vrak, rent ut sagt. Jag har fått ta hcg via kliniken, på grund av blödningen. Ska ta ett nytt test imorgon. De tyckte egentligen inte att det behövdes då det såg bra ut i måndags, men jag tyckte det var lika bra efter all oro.
  • Akira Öken
    jaktenpaflow skrev 2018-12-19 23:01:37 följande:

    Det förstår jag det... Usch denna oro. Inte nog men att man gått igenom hela ivf resan sen kommer den andra oron. Men nu kan du ändå vara fokusera och njuta av att du faktiskt fått ett plus!!!:) Jodå jag kämpar på med halsbränna och foglossning haha men njuter ändå av att vara gravid. Är i v 23 nu och känner bebis varje dag... Blir en liten pojke denna gång:) Har du fått tid för UL?


    Åh, jag njuter lite försiktigt, nästan i smyg. Men kan inte fatta det än. Tror att det kanske blir mer verkligt efter ultraljudet (8 januari) om nu allt ser bra ut.

    Har du fått mer eller mindre besvär efter hand? Vad mysigt det låter att känna rörelserna! Samtidigt tänker jag också att det på sätt och vis måste vara en lite absurd känsla att känna rörelser inom sig. :)
  • Akira Öken
    Fröken Rabarber skrev 2018-12-19 23:04:55 följande:

    Nu börjar det dra ihop sig till testdag, är helt hispig av tankar. På söndag får jag testa, lovat sambon att inte tjuvtesta, han är rädd för att bli besviken. Men undrar om nån kan förklara när bim är i förhållande till testdagen? För kliniken drar väl till lite extra för att säkra upp mot lutinusen och ovitrellen som kan fördröja och spöka? Känner av en del värk i magen och ömma bröst i alla fall....


    Tror man kan räkna BIM som 14 dagar efter äggplock (ägglossning). Enligt min klinik lägger de alltid testdagen vecka 4+2. Själv fick jag testa 16 dagar efter återföring. Stort lycka till!
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018