• Akira Öken

    IVF sommar/höst 2018

    Sasso122 skrev 2019-01-07 21:01:39 följande:

    Näe, jag vet. Märklig upplevelse bara att inte kunde styra över sitt humör. Känns ibland som att någon annan har tagit över min kropp, haha. 

    Var och tog blodprov idag för att se om jag var tillräckligt nedreglerad för att sätta igång med sprutorna och det var jag. Dock nämnde jag att jag inte har slutat blöda ännu (CD7 idag) och då kom de fram till att vi ska avvakta med sprutorna till på onsdag för att se om blödningen avtagit till dess. Om inte så vill dem att vi gör ett VUL för att se hur allt ser ut. Så nu går jag och oroar mig för att det är något knas som gör att vi måste avbryta behandlingen :(

    Dags för UL imorn för er? :)


    Hoppas att blödningen har avtagit nu! Hur blir du i humöret? Arg, ledsen, irriterad, annat?

    Japp vi har varit på ultraljud och fått se en liten och hjärta som slog!
  • Akira Öken
    authentic skrev 2019-01-08 11:08:35 följande:

    Citerade ditt första inlägg för det gick snabbast. Ville bara veta hur allt gått mes VUL? Vad jag kan minnas så var det idag.


    Åh, vilken koll! Det stämmer att vi har varit på ultraljud. Det är helt otroligt, men vi fick se ett litet embryo och ett litet hjärta som slog! 1,5 cm var den och det är tydligen alldeles lagom.
  • Akira Öken
    Percafluviatilis skrev 2019-01-08 13:33:20 följande:

    Äntligen blev det er tur! <3 Varit inne och tittat här spänt för att se om du uppdaterat. Så genuint glad för dig!


    Ja, tänk att det jag nästan inte trodde kunde hända nu är verklighet! Håller tummarna för att vi snart träffas i en "gravid-tråd"!
  • Akira Öken
    Wishful skrev 2019-01-08 15:56:33 följande:

    Vad härligt! Grattis! Visst känns det plötsligt lite mer verkligt när man sett att det är något där och sett det lilla hjärtat picka?

    Jag gjorde KUB ultraljud igår och det var helt fantastiskt att få se den lulla igen. Det har hänt så enormt mycket på det här fyra veckorna sedan jag hade mitt tidiga ultraljud.


    Tack så mycket! Kan inte riktigt fatta (ändå) att den där lilla faktiskt lever i min mage! Liite, mer verkligt, men ändå overkligt.

    Vad spännande! Hur långtid tar det innan man får svar på KUB och vilken vecka gör man det i? Det tidiga ultraljudet, var det på kliniken?
  • Akira Öken
    My102 skrev 2019-01-08 16:36:53 följande:

    Stort grattis! Vad roligt! Äntligen! Och tack för ditt fina inlägg. Det är tufft detta. Jag har påpekat det till honom och han säger att det är jobbigt.. det är typ det. Skulle jag ha ett seriöst prat med honom så vet jag inte vad som skulle bli sagt. Han har väl lätt att springa ifrån sina känslor istället för att känna dom. Jag är väl rädd att han skulle vilja avsluta med mig för att komma bort från det här jobbiga. Det är gamla hjärnspöken hos mig sedan tidigare men det har satt sina spår. Tar det lite dag för dag.


    Tack så mycket!

    Angående ditt andra inlägg kan jag känna igen mig så väl! Lidit av svår pms hela mitt vuxna liv och vet alldeles för mycket om att inte kunna lita på sina känslor. Under ivf har jag förstått att det inte heller finns särskilt mycket man kan göra för att lindra pms, bortsett från med kost och motion då.
  • Akira Öken
    jaktenpaflow skrev 2019-01-08 17:11:18 följande:

    Åh vad underbart stort grattis till er!!<3 Hur mår du?


    Tack så mycket! Jag mår rätt bra. Mest trött och har väldigt svullna bröst. Annars känner jag inte av så mycket. Hur mår du?
  • Akira Öken
    authentic skrev 2019-01-08 18:31:36 följande:

    Stort grattis, såååå otroligt glad för er :)

    Jag var inne och kikade på din blogg och såg en fin bild där förut idag, kunde inte hålla mig till att du skulle svara här ;)


    Tack så mycket!
  • Akira Öken
    Fröken Rabarber skrev 2019-01-08 18:32:20 följande:

    Vad härligt att få se! Vilken vecka beräknas ni vara i nu? Får man ett bf redan vid detta första ultraljud?


    Ja, jättehärligt! Beräknas vara i vecka 9 (8+0 idag). Ja, vi fick bf (20 aug). Räknas ut genom att backa två veckor från äggplock (i vanliga fall sista mensen första dag).
  • Akira Öken
    Sasso122 skrev 2019-01-08 22:50:44 följande:

    Men vad glad jag blir för din skull <3<3 Måste varit en häftig och väldigt känslosam upplevelse? Vad händer härnäst? 

    Blödningen har avtagit mer och mer under dagen och när jag pratade med kliniken så bestämdes det att vi sätter igång med sprutorna imorgon så nu är vi snart igång på riktigt :) 

    Blir nog oftast ilsken och irriterad. 


    Tack! Ja, tårarna rann på oss båda. Nu händer det inte så mycket. Förhoppningsvis fortsätter den växa och leva och sen har jag bokat det första besöket hos mödravården om cirka två veckor.

    Härligt! Så då har du tagit första sprutan nu? =) Säkert kommer ilskan att lägga sig snart.
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018