Inlägg från: Anonym (Konstiga värderingar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konstiga värderingar)

    Sätts för mycket pengar på ex bröllop, hus mm...tycker nån annan lika?

    Varför ska det vara antingen eller? Tror du inte att man kan bo på 300kvm och samtidigt uppskatta din familj och ha tid tillsammans? Det finns många som bor på 300kvm som är bättre föräldrar och lyckligare än dom som bor i en trång hyreslägenhet. Barn till höginkomsttagare har bättre psykisk och fysisk hälsa och hamnar mer sällan i missbruk än barn till låginkomsttagare. Så deras föräldrar gör tydligen någonting rätt trots sin inkomst.

    Vi bor på 250+kvm och äger marken några km omkring oss. Vi hade ett stort bröllop som kostade några hundratusen. För att vi vill det, har råd med det och har arbetat hårt för det. Vi vill ha mycket utrymme och hästar och skog. Vi har också hela sommaren ledig tillsammans och barnen har alla liv lediga med oss. Vi spenderar mycket tid tillsammans och älskar varandra mycket. Genom vår konsumtion ger vi jobb. Någon kan driva sin ekologiska gård för att vi lägger pengar på dyrare mat osv.

    Du verkar ha en skev syn på andras värderingar. Du tror alltså att man är mer empatisk och bättre förälder om man bor litet?

Svar på tråden Sätts för mycket pengar på ex bröllop, hus mm...tycker nån annan lika?