• Jsv17

    Britax Smile 2 eller Emmaljunga NXT90?

    Supernöjd med min britax smile 2

    Blir kanske lite stor när man fäller ihop den men då vi har stor bil så har jag inte sett det som ett problem, jag ville mest att den skulle vara smidig att fälla ihop, vilket den är. Jag har kört den i all väder och underlag (sand, snö, grus och kullersten) och fått det att fungerar bra. Har hört klagomål på att britax ska välta lätt om man hänger nåt på handtaget, men jag har haft proppfulla skötväskan där från start och min har aldrig vält.

    Jag valde den från början för att den var smidig att fälla ihop och lyfta i och ur bilen, vi åker mycket bil så det var viktigt för mig och så var den lättkörd, och jag upplever att den är det även fulllastad.


    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    MeandHim skrev 2018-08-04 11:30:43 följande:

    Tänk även på babybasen, om du vill kunna sätta den på chassit. En britaxbas passar tex inte på ett EM chassi. Britax stolarna är tyvärr inte lika säkra som tex Besafe, Cybex osv.


    Vi har britax och då valde vi bara bäst i test stolar (är inne på stol nummer 2) och då de som även klarat plus-testet. Besafe och cybex är också jättebra stolar, men vartifrån har du fått att britax inte skulle vara det?
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
Svar på tråden Britax Smile 2 eller Emmaljunga NXT90?