Inlägg från: stockholmtjej |Visa alla inlägg
  • stockholmtjej

    Hur tidigt fick ni symptom

    Hej!

    Nu har jag känt av flera olika symptom. Vet ej om det bara är i mitt huvud eller om det finns något där i. Idag är jag i bim-3 och funderar på att köpa ett tidigt grav test. Kanske är onödigt men jag spricker av nyfikenhet.

    Så mina symptom för mig har varit: Halsbränna/magkatarr, uppblåst mage, humöret har gått hejvildt från att skrika åt folk att hålla truten till att storböla (pms?), är trött konstant (vet ej om det är endast är pga värmen :/), blivit så hungrig på senaste tiden, svettas som en gris och stinker mer än vanligt (kanske också värmen?), börjat få som lite "mensvärk" i magen och ibland i ryggen, går på toa mer än vanligt, mer flytningar så behöver använda trosskydd.

    Alla symptom står på ungefär i den ordningen de kom. De tidigaste började ca äl+4. Vill gärna höra vad ni tycker, om ni har liknande, har eller ska plussa nu snart.Jätte nyfiken :)

  • Svar på tråden Hur tidigt fick ni symptom
  • stockholmtjej
    nadie2019 skrev 2018-08-04 22:16:41 följande:

    hej, 

    jag vet inte om det är möjligt men redan någon dag efter själva mysandet ;) så började brösten att ömma, vet inte om det ens är möjligt? kanske bara var i mitt huvud.. men är fortfarande väldigt ny i denna graviditet, vet inte ens hur långt gången jag är. 

    hur långt är du? 


    Jag är på bim-2 idag. testade mig igår med ett tidigt test men tror jag tog det för sent på dagen. Vet ej om jag inbillar mig att jag ser lite av ett streck där men ska testa mig på måndag (bim).

    När är/va din bim?
  • stockholmtjej
    nadie2019 skrev 2018-08-04 22:34:33 följande:

    har du en bild? kan ju se om det finns något :) 

    testade BM + 2, och det var positivt. Har dock oregelbunden mens så vet inte? kan vara från förra månaden men då ska jag vara i månad 6 och för 1,5 veckor sedan testade jag med gravtest och då var det negativt. 


    tog inte bild men ska göra ett nytt test så kan visa vad de säger. Jag håller tummarna Drömmer
Svar på tråden Hur tidigt fick ni symptom