Inlägg från: Anonym (Gitt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gitt)

    Styvbarnen varje helg.

    Anonym (Mamma) skrev 2018-08-04 21:29:25 följande:
    Jag kände att jag blev lite provocerad av ditt inlägg. Mina två äldsta barn 12 & 8 år gamla bor hos sin pappa varje helg. Du verkar vara lite trångsynt som direkt antar att mamman inte verkar vilja ha sina barn på helgerna. Då man har som mest med tid. Jag kan dela med mig av hur vårat upplägg ser ut så kanske din förståelse ökar om du inte framtiden hör om samma upplägg.

    Vi bor 20 mil ifrån varandra jag och barnens pappa. Vi valde att dom ska bo hos mig i veckorna o gå i skolan här där hela deras släkt och kontaktnät finns. Och bo hos sin pappa varje helg för att barnen inte ska behöva vänta två veckor på att få umgås med sin pappa. Det här upplägget är faktiskt för oss alla då jag ist passar på att jobba helger och har tid med dom efter skolan.

    Och varför är de förståeligt att TS inte skulle orka med sina styvbarn varje helg? Hon valde han då valde hon hela paketet. Oavsett hur ofta eller sällan barnen är där så får man acceptera de eller bo själv.
    Har pappan träffat någon ny partner?
  • Anonym (Gitt)
    Momofthree skrev 2018-08-04 22:07:29 följande:
    Ja han är sambo med en ny kvinna. Sen 3 år tillbaka. Hon är fantastisk med barnen och dom trivs med henne :)
    Wow, ja det är bara att gratulera!
    Själv hade jag inte gett mig in ett förhållande som innebar alla helger med hans barn.
    Har du dem aldrig någon helg så pappan med sambo får egentid?
  • Anonym (Gitt)
    Anonym (Mamma) skrev 2018-08-04 22:16:26 följande:
    Nej det kanske inte är för alla. Jo självklart har jag dom någon helg. Ibland 1 helg i månaden. Men det är olika. Dom lever själva i veckodagarna och dom verkar ta vara på tiden :) Hans sambo har dom också gärna någon extra dag på deras lov då hon är ledig för att själv kunna ha egentid med dom. Jag uppskattar verkligen hennes engagemang och det får hon också höra :)
    Det låter kalasbra, ni har haft tur allihop tror jag!
Svar på tråden Styvbarnen varje helg.