Inlägg från: Anonym (fly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fly)

    Hela livet bara rasar samman!!

    Kom ut i verkligheten. Den killen är inget att hålla i handen. Vad gäller pengar: drogar han så är det inte till mat han kommer lägga pengarna på. Så skicka honom inga pengar what so ever. En aktiv missbrukare ljuger. Om allt. Det är inte ditt liv som rasat. Det är hans. Se till att gå vidare och bygga upp ditt liv. Lägg in om skilsmässa själv. Du behöver inte hans underskrift. Har ni inte barn så är du skild två dagar senare. 

    Hans liv, hans missbruk. Tillåt INTE att han förstör ditt liv i en medboendeform, för det är dit du är på väg att hamna. Googla på medberoende. Det finns massor att läsa. 

  • Anonym (fly)
    Anonym (Knäckt) skrev 2018-08-08 13:33:01 följande:
    Innan vi träffades tog han amfetamin och alkohol mest. Han har nog tagit allt men nu verkar det vara opiater och alkohol.
    Om du någonsin vill bilda familj, så är inte den killen någon du vill ha till ditt barns pappa. Och om du skaffar barn med honom så räkna med att han kommer finnas i barnets liv alltid, med de risker det innebär att ha en knarkare/alkoholist till far. Som kanske t o m har barnet varannan vecka - vilken ångest för dig!
  • Anonym (fly)
    Anonym (Knäckt) skrev 2018-08-08 13:45:39 följande:
    Jag är så tacksam över att jag inte hann bli gravid!! Jag vet ju allt om medberoende och missbruk men det känns ju inte lättare för det, snarare tvärtom att jag kunde gå i den "fällan". Det blev ju vekligen ingen rolig semester, här sitter jag och "vaktar" hemmet ifall han skulle dyka upp, orolig för att han ska härja utanför.. Han har iaf inga nycklar, de lämnade han kvar när han åkte iväg. Men skulle han dyka upp påverkad så har han lika stor rätt att vara här som jag, fast det är jag som står för kontraktet.
    Ja, är han skriven där så visst har han rätt att bo där. Men absolut inte om han innebär minsta fara för dig! Då skall han inte vara där alls. Så släpp inte in honom om du misstänker att han är påverkad. Han har själv valt att ställa sig utanför normala relationer genom att knarka och supa. Så skydda dig själv! Släpp INTE in honom om han är påverkad - då har han inte rätt att "förgifta" ditt livsrum och din bostad.
  • Anonym (fly)
    Anonym (Knäckt) skrev 2018-08-08 13:51:00 följande:
    Han är ju tidigare dömd för våldsbrott, aldrig mot någon kvinna men ändå. Tror inte att han skulle ge sig på mig fyskiskt men man vet ju aldrig med en påverkad person om det slår slint. Funderar på att fixa larm så jag kan känna mig tryggare, speciellt när jag inte är hemma.
    Det finns larm som du kan hålla koll på via din mobil. Och som ger en signal i mobilen om nån rör sig i ditt hem och/eller lyckats larma av. Kontakta ett välrenommerat larmföretag. Skriv en kravlista där du anger önskemål vad ditt larm och din styranordning från mobilen bör se ut.
  • Anonym (fly)
    Anonym (Stackars) skrev 2018-08-08 14:03:04 följande:
    Varför skulle han plötsligt börja skada ts? Helt befängt och självklart får man vara påverkad i sitt eget hem! Både av medicin och alkohol!
    Medicin? Amfetamin?
    Nej, det är inte säkert att han skadar TS. Men minsta hotkänsla eller osäkerhet så skall han inte komma in. Ingen har rätt att göra livet osäkert för någon annan, inte ens i sitt eget hem! Han gör som han vill, han sticker från behandlingshem, han ljuger, han knarkar, han krökar - och du tycker att han glatt skall spankulera hem till TS och göra livet ett helvete för henne? Jesus...
  • Anonym (fly)

    Allt du säger i tråden TS visar att han har svårt att klara trycket. Så fort det ställs krav så flyr han till droger och alkohol. Han tar sig inte i kragen, han faller direkt så fort allvaret kommer och ställer sina krav. Han vill ha snabba kickar, han kan inte vänta ut suget. Han flyr TILL det istället för att fly FRÅN det. 

    Jag hade gått. 

Svar på tråden Hela livet bara rasar samman!!