• Anonym (Moi)

    Hur tänker ni som har umgänge varannan helg?

    Säger som ovan, ge mamman rätt. Men säg att det blev så här just den här gången. Kompensera barnet på något vis med att ta ledigt annan dag, studiedag eller så och hitta på något. Pappan alltså.

  • Anonym (Moi)

    Brukar barnet vara hos er fredag kväll till söndag kväll?

  • Anonym (Moi)
    Anonym (Okej?) skrev 2018-08-09 11:19:31 följande:

    Skönt att höra att det finns fler????

    Mamman verkar hänga upp sig på att vi planerat att vara borta en helg då barnet skulle vara här och att vi inte frågade henne först. Menar att barnet inte känner våra vänner som ska vara barnvakt. Men barnet har träffat dem flera gånger.

    Hon menar också att det är skillnad på att till exempel bli bjuden på bröllop och att vi planerat detta själva. Men ska man vara borta en vecka är det flera saker man måste ta hänsyn till så helt fri att bestämma resa så det passar bonusen är man ju inte.


    Men är barnet ok med att vara hos barnvakten? Är det ett skolbarn så är ju hen gammal nog att tala om för mamman att det är helt ok. Eller säga till pappan att det faktiskt inte är ok.
  • Anonym (Moi)

    [quote=78950561][quote-nick]Anonym (Okej?) skrev 2018-08-09 12:09:34 följande:[/quote-nick]Barnet vill inte vara där eller hos någon barnvakt som vi känner alls. Men pappan och jag är överens om att det blir bra. Det är vänliga och ansvarsfulla människor. Pappans släkt bor tyvärr långt bort.[/

    Då förstår jag mamman.

  • Anonym (Moi)

    En stabil och nära relation kan självklart tåla barnvakt fast barnet inte vill en helg. Men en varannan-helg-relation? Det är bräckligt nog som det redan är. Fast ni kanske har barnet mycket mer när det inte är skola?

    Hur ofta är barnet med på semesterresor? Hur mycket har ni barnet under loven? Det spelar också in lite tycker jag.

Svar på tråden Hur tänker ni som har umgänge varannan helg?