• Lånehajen

    Slagit min man. Hur be om ursäkt?

    Du kan nog inte göra så mycket annat än att be om ursäkt och visa att du uppriktigt ångrar dig. Förstår att han går på tå omkring dig, det är nog bara att ge det tid och även visa i handling att det var en engångshändelse och aldrig kommer inträffa igen.

    Sen tycker jag du ska prata med någon om det här. För man slänger inte ett glas i ansiktet på någon man älskar så det går sönder oavsett vad, det är ju inte precis knuffar eller örfilar (vilket inte heller är ok men mer på en nivå där man förstår hur det kan spåra ur någon gång). Låter som du har aggressiva tendenser du behöver jobba med.

  • Lånehajen
    Anonym (Hanna) skrev 2018-08-19 21:37:06 följande:

    Men herregud vad det är lätt att döma. Ni är så himla perfekta själva eller hur?!

    Ni skulle väl aldrig råka göra nåt dumt! Det är så lätt att sitta på sina höga hästar och trycka ner den som har gjort fel!

    Hon vet att hon har gjort fel! Hon ångrar sig! Och vet ni vad?! Det verkar som om hennes man har förlåtigt henne. Hon kommer inte att göra om det.


    Du vet att all misshandel inom förhållanden börjar någonstans eller hur? Och oftast är personen väldigt ledsen och ångerfull. Tills det händer igen. Och igen. Säger inte att så behöver vara fallet med TS utan det kanske var en engångshändelse och läxan har gått in men det kan varken du eller jag veta. Därför som TS bör söka någon form av hjälp. Det är inte sunt att bli svartsjuk konstant och slänga glas i ansiktet på sin partner.
Svar på tråden Slagit min man. Hur be om ursäkt?