Inlägg från: Anonym (milde tid!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (milde tid!)

    Slagit min man. Hur be om ursäkt?

    Jag hade stuckit och lämnat dig. Anmält dig för misshandel. Drick med måtta, eller låt bli. Han kunde ju fått det i ögonen. Vadå går på tå? Stackars toffelman.

  • Anonym (milde tid!)
    Anonym (Ok) skrev 2018-08-19 21:32:13 följande:

    Det du gjorde är helt fel men jag tycker övriga här är elaka.

    Du ångrar dig ich skäms vilket är bra, då har ni en början. Ni måste prata om detta och på hans villkor dvs i hans takt. Men du måste framför allt visa med agerande att du ångrar dig. Det räcker inte att be om ursäkt. Tex. du kanske skall sluta dricka om du inte kan kontrollera dig, sök hjälp för det, gå på möten? Det är att visa att du aldrig vill hamna där igen. Eller gå i terapi, ensam eller i par, för att reda ut din agression, det visar också att du aktivt är beredd att arbeta för att det aldrig skall ske igen.


    Elaka? Som sagt om det hade varit tvärt om, hur hade det då låtit? Då hade "mannen" vari lynchat vid det här läget. Skall man nu dalta för att det är en full tjej som slänger et glas i nyllet på sin pojkvän? Det är ju sjukt beklagligt att han inte gör något åt saken, utan är nu rädd i stället. Toffelmannen. Synd om honom.
  • Anonym (milde tid!)

    Åh så gulligt då, och allt är frid och fröjd! Sen finns det ju män som gärna låter sig domineras, av någon anledning. Han måste älska dig djupt, om han så förlåter din misshandel.

  • Anonym (milde tid!)

    Okay. Svartsjuka ÄR en psykisk sjukdom, och tyvärr kan den få katastrofala följder, om man inte slutar i tid!

    Jag höll nästan på att förlora min. Hon satte ner foten, och gav mig et ultimatum! Jag fick älta och älta, men till sist kom jag fram till att jag misshandlade henne psykisk, med min jävla svartsjuka.

    Hon är mera värd än det. Jag fick helt enkelt skippa mitt jävla ego. Nu slog jag henne aldrig, eller ens hade sådana aggressiva tendenser, men jag trakasserade henne med mina jävla tankar om otrohet! Jag frågade mig själv:

    "hur ofta är det att man har en flirt på jobbet?" Jo väldigt ofta, Hur ofta är människor otrogna, speciellt på jobbet/ kollegor: "Jo väldigt ofta"!

    Jag har ju sett det själv när jag pendlar, ur kollgor smuslar, pussas ismyg, och håller ihand upp för rulltrappan, för sen att släppa. Jag ser det ju på min arbetsplats varje dag, hur folk flirtar, slänger blickar, och "rör på varandra" Morgonkramarna, är jobbiga.

    Men jag fick fan lov att tänka om! Man kan inte äga någon! Även ens pertner måste ha den space, som innehåller ett värdigt liv.

    Även om jag själv är total monogam, kan jag inte begära att min partner skall vara det. Om jag nu råkar att få ha henne, en liten stund till. Skäms, det är vad jag gör, med min jävla svartsjukaKräks!

  • Anonym (milde tid!)

    Sluta att göra ironiska tråder, det är svårt att hänga med ibland. Som att offer blir skyldig, och tvärtom. Viss humor kan accepteras, men sluta förfan att nyp din kille, klösa, och riva i håret skägget), visa alltid respekt för din partner, bete er som vuxna människor, och sluta kalla varandra en massa onda ord. Behandla era partners, som ni själva vill bli behandlade.

  • Anonym (milde tid!)
    molly50 skrev 2018-09-14 09:36:29 följande:

    Hade du resonerat på samma sätt om TS varit en man som misshandlat sin kvinna?

    Det spelar ingen roll vilket kön den som misshandlar har.

    TS man hade kunnat förlora synen.

    Och det spelar ingen roll om han själv skulle ha "samlat ihop" till det.

    Man har alltid ett ansvar för sina egna handlingar!

    Så lägg skulden där den hör hemma. På den som misshandlar,inte på offret! 

    Här finns dessutom ett barn inblandat som inte ska behöva drabbas av det här.

    TS borde ta tag i sina problem med sin svartsjuka och osäkerhet. Kanske genom terapi.


    Stå på er killar! Tjejer kan vara lika farliga!
Svar på tråden Slagit min man. Hur be om ursäkt?