• smulpaj01

    Slagit min man. Hur be om ursäkt?

    Oj...jag hoppas att han lämnar dig och polisanmäler.
    Precis som jag hade sagt till dig om rollerna vore ombytta.
    Du är oberäknelig och direkt livsfarlig. Du behöver vård innan du kan gå in i en ny relation. Har ni barn?

  • smulpaj01
    Anonym (Anonymouse) skrev 2018-08-19 22:00:26 följande:
    Att han går som på tå runt henne låter inte som att han har förlåtit henne.
    Nej ts skrev ju att han är rädd för henne!
  • smulpaj01
    Anonym (Xyz) skrev 2018-08-20 23:27:50 följande:

    Jag förstår att du skäms som en hund. Tror inte att du hade kastat glaset om du hade vetat att det skulle träffa, alkohol får en att tappa normala spärrar. Ja, det är fruktansvärt och ja, du gick över gränsen, det enda du kan göra är att gång på gång säga till din man hur ledsen du är och att det aldrig ska hända igen, och sedan hålla det löftet. Till alla som nu vässar tangenterna och ska skriva VA, hade du sagt så om en man slog en kvinna när han var full... ? Nej, det hade jag nog inte. Män är mycket starkare och kan döda en kvinna med sina bara händer. Män med aggressionsproblem är livsfarliga. Här pratar vi om en full kvinna som kastade ett glas. Dumt och omdömeslöst, men inget man behöver avsluta äktenskapet för. Händer det fler gånger så är det en annan sak men de flesta människor har någon gång gjort eller sagt något de ångrar när de var berusade. Förlåt dig själv och var ditt snällaste och mest kärleksfulla jag mot din man i många månader framöver.


    Det är klart hon förstod att hon skulle träffa eftersom hon siktade på ansiktet.
    Hade du sagt likadant om mannen blivit blind?
    Nej det är nog inte många som inte har spärrar nog att inte kasta glas som krossas i ansiktet på sin man, inte ens på fyllan!
  • smulpaj01
    molly50 skrev 2018-09-14 12:37:57 följande:
    Jag tycker inte att det gör det. Men det beror kanske på att jag har sett personer i andra trådar om misshandel som har skuldbelagt offret. Utan att det har varit ironi.
    Men oavsett vilket så var det ju inte det minsta roligt. Precis som du skriver.
    Inte ett dugg roligt, men jag tycker det var helt uppenbart att personen var ironisk - svårt att förstå hur man inte kan se det? Drömmer
Svar på tråden Slagit min man. Hur be om ursäkt?