Inlägg från: Anonym (hej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hej)

    Min sabos sexlust har dött totalt

    Prova som fler innan mig var inne på - gör saker för henne utan att förvänta dig sex i gengäld. Uppvakta henne. Berätta hur vacker du tycker att hon är. Köp blommor. Hennes favoriter, inte just rosor bara för att. (Och sluta för bövelen inte med detta om sexlivet kommer igång igen! Genomskinligt och lusten kommer sjunka som en sten.) Bjud henne på middag. Se henne i ögonen. Ta med henne ut en kväll, ta med en filt och ligg och kolla på stjärnorna. Kanske låter klyschigt men det är något som jag saknar i mitt förhållande till och från som jag känner påverkar min lust. Inte så sugen att ligga med en partner som snarare känns som en bästa vän eller ett syskon. Försök att verkligen ge henne uppmärksamhet, få henne att känna sig älskad och åtrådd. Liksom verkligen SE henne. Inte kolla på henne, utan läs av om hon behöver hjälp med något, prata om något, fråga hur hon mår på riktigt osv. Jag kan känna i mitt förhållande att jag står för väldigt mycket mer "emotionellt arbete". Från att ta hand om den andra personen i vardagen, fråga hur dagen har varit, hur partnern mår, verkligen lyssna osv. Till att det är på mitt intiativ som vi går på bio, går ut och käkar osv. Jag kommer alltid med förslag och även om min partner tycker att det är en bra ide och gärna vill följa med så är det tröttsamt att alltid vara den som tar initiativ och överraskar. Jag vill bli överraskad. Jag vill bli uppvaktad. Jag vill bli sedd och känna mig uppskattad. Till slut tröttnar man på att bara ge och inte få något tillbaka.

    Killar blir ofta väldigt slappa med detta efter en tid i förhållandet. Vilket kanske inte är så konstigt när förälskelsen dalar, men jag skulle säga att det då är konstigt att klaga på att man har för lite sex. Sex för mig med andra är väldigt mycket känslostyrt. Kåt och lust kan jag ha när jag är ensam, och då onanera. Men lust till min partner fungerar i alla fall för mig lite annorlunda. Jag vill känna att jag är viktig för min partner och han vill ha sex med mig för att han älskar mig, för att de är så nära man kan komma. Inte bara för att "tömma". 

    Mer romantik helt enkelt! 

    Men även att göra saker tillsammans ibland. Spela spel, vik tvätt, lyssna på en podcast, bada, baka eller liknande. Lätt att fastna framför tv och film, och såklart även det är mysigt men det kan bli lite långtråkigt i längden. Ta med henne på cykeln och ta ett nattdopp! Var lite spontan och hitta på lite äventyr bara ni ibland.

    Fokusera även mycket på hennes njutning när ni väl har sex. Många killar tror att sex bara är snopp i snippa, vilket i 9/10 inte är skönt för kvinnor som även behöver klitoris-stimuli. Lär dig om vad hon gillar, prova olika, fokusera på klitoris, slicka henne osv. Hennes klitoris är som ditt ollon, men hennes sitter utanpå. Så smek! Men även hals, bröst, rumpa osv. Behandla henne som en gudinna så är det vad du kommer få tillbaka. 

    Vet inte hur ni har det såklart men några tips :) 

  • Anonym (hej)
    Anonym (Kvinna med varierande lust) skrev 2018-09-09 18:20:19 följande:

    Jättebra inlägg! Det kunde ha varit jag som skrev det Jag är inte superromantisk, jag blir ganska generad, men jag vill bli sedd, få frågan hur min dag har varit. Jag frågar min man det varje dag. Han har frågat mig färre än fem gånger! På SJU år! 


    Jag har först nu börjat fundera på vad det är jag saknar i vårt förhållande och jag börjar så smått klura ut det. Det är den själsliga gemenskapen. Att det är VI. Han tar gärna med mig på saker, men han fattar inte att jag inte alltid vill se på när han utövar sin hobby. Han vill jättegärna att jag börjar jag med, men jag saknar HELT det intresset. 


    När vi väl sätter oss och pratar (vilket oftast är i bilen) så är det jättebra! Varje gång vi vart på långresa, till hans familj tex, ja då är jag alltid mer kåt. Vi har relativt vuxna barn hemma, en är alltid hemma om jag är det då denne har en diagnos och behöver någon med sig ute. Vi väntar på att få en kontaktperson men det är svårt. Så det blir i bilen vi kan prata helt ostört. 


     


    Om det där med att han knappt aldrig frågar hur din dag varit (knäppt!)- känner igen mig så starkt i att det alltid är jag som frågar först. Blev inspirerad, så ska nog prova ett experiment tror jag. Ska sluta fråga honom och se vad som händer :) Kanske något för dig att prova också? Ska bli intressant. Jag och min partner bor inte ihop än men det är alltid jag när vi ses som frågar hur han mår, hur dagen varit, hur han haft det osv. Ställer mer ingående frågor om detaljer om tex. jobbet osv. Ska se om jag kan bryta mönstret och se vad som händer. 
  • Anonym (hej)
    Anonym (nisse2) skrev 2018-09-13 22:09:57 följande:
    När kvinnan ifråga vägrar att ens prata om det så blir det väldigt svårt för ts att förstå henne.

    När det gäller att många jobbiga dagar kan minska sexlusten så kan det säkert vara så. Men ofta handlar problemen inte om utebliven sex i en vecka. Det handlar om månader som blir till år. Då får man till slut allvarliga problem. Då börjar man som man ifrågasätta sig själv.

    Det är väldigt lätt att visa förståelse så länge de dåliga perioderna är någorlunda begränsade. Så funkar det hos oss också. Vi är båda sjukt utarbetade till och från. Samtidigt kan man fantastiskt sex även i det utmattade stadiet. Det får spänningar att släppa och kan ge en mycket god natts sömn och i sin tur välbefinnande.
    Asså ge dig. Det finns ju en anledning till att hon inte vill. Vad är din lösning, att han ska dumpa sin fru som han älskar eller att hon ska ha sex fast hon inte vill (våldtäkt?) Hon säger ju att hon älskar honom. 

    "Hon är inte jättebekväm i sin egen kropp" "Samtidigt gör hon inte jättemycket åt det i sin livsstil" - ts, du säger att du inte bryr dig, men kollar du på porr ist för att ha sex? Kan ju vara att hon vet om det och känner sig väldigt osäker/osexig, jämför sig osv. 

    Ni kan ju ge/få närhet utan sex. Är det så viktigt? Kanske kan det komma senare i livet? Lägg er på sängen/soffan och mys bara. Kramas, prata. 

    Men
     vad det nu kan vara så spelar det ingen roll annat än för henne och ts. Ni behöver prata, ordentligt. Känns som att det inte finns mer att säga. 
  • Anonym (hej)
    Anonym (hej) skrev 2018-09-13 23:21:07 följande:
    Asså ge dig. Det finns ju en anledning till att hon inte vill. Vad är din lösning, att han ska dumpa sin fru som han älskar eller att hon ska ha sex fast hon inte vill (våldtäkt?) Hon säger ju att hon älskar honom. 

    "Hon är inte jättebekväm i sin egen kropp" "Samtidigt gör hon inte jättemycket åt det i sin livsstil" - ts, du säger att du inte bryr dig, men kollar du på porr ist för att ha sex? Kan ju vara att hon vet om det och känner sig väldigt osäker/osexig, jämför sig osv. 

    Ni kan ju ge/få närhet utan sex. Är det så viktigt? Kanske kan det komma senare i livet? Lägg er på sängen/soffan och mys bara. Kramas, prata. 

    Men vad det nu kan vara så spelar det ingen roll annat än för henne och ts. Ni behöver prata, ordentligt. Känns som att det inte finns mer att säga. 
    Ok, missade att du skrev "När kvinnan ifråga vägrar att ens prata..." sorry. Trött :) 
Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt