Inlägg från: Anonym (höger) |Visa alla inlägg
  • Anonym (höger)

    Abortmoståndare, hycklare?

    Konservativ skrev 2018-09-11 13:53:22 följande:

    Vad man ska göra? Ta hand om dem naturligtvis. Är det konstigt för dig att ta hand om handikappade barn. Eller vad menar du?

    När det gäller barn till 13-åringar brukar socialen bli inkopplad,

    Samma sak för barn till narkomaner.

    Är det nytt för dig??


    Och vem ska betala för det?
  • Anonym (höger)
    Konservativ skrev 2018-09-15 12:10:02 följande:

    Du snackar skit. Men jag har svarat på flera frågor om alternativen till abort. Observera att flertalet av de 40.000 aborter som i Sverige sker VARJE_ ÅR inte har ett dugg med sjuka barn att göra, eller våldtäkter. 


    Och den sociala hjälpen du pratade om, hur tycker du att den ska finansieras?
  • Anonym (höger)
    Konservativ skrev 2018-09-15 14:56:35 följande:

    På samma sätt som all social hjälp.  


    Du är alltså för skatter för att bekosta sociala ändamål, måste ha missuppfattat dig i andra trådar då
  • Anonym (höger)
    Anonym (Ts) skrev 2018-09-15 17:37:10 följande:

    Gulligt av dig att du bryr dig såå mycket om att alla ska få leva. Men är det du som ska vara gravid i 9 månader? Föda fram den? Amma den och genomgå en depression pga du är fast i ett liv du inte vill ha? Sen ska ta hand om barnet i 18 år? Inte? Nej på alla frågor? Somsagt, abortmotståndare är sånna hycklare. Man hör ju själv hur jäkla ologiska ni är och lever i en rosafluffig värld.


    Så ditt resonemang går allstå ut på att man ska få allt man önskar på statens bekostnad om kokonsekvenserna av att inte få det är dåliga för individen i fråga? Och den som är emot det ska inte lägga sig i för det är inte dens liv det handlar om?
  • Anonym (höger)
    Anonym (anonym) skrev 2018-09-15 17:59:51 följande:

    Vad tror du statens kostnader är för en graviditet, en förlossning och för att ta hand om ett oönskat barn tills det blir myndigt


    Jag lade ingen värdering i att det måste vara kostnadseffektivt med aborter/inte aborter. Jag ställde en fråga till TS om hur hon resonerar. Men visst, en ytterligare aspekt på det hela kan ju vara om man tycker att man ska få allt man önskar av staten, om man kan argumentera för att det blir dyrare att låta bli.
Svar på tråden Abortmoståndare, hycklare?