Inlägg från: Anonym (Marina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Marina)

    OBS FÖR känsliga läsare. ) hårdhänt sambo som är farlig. Gravid och vågar ej berätta. Rädd för att bli misshandlad till döds

    Anonym (Anonym) skrev 2018-09-12 13:41:10 följande:

    Som rubriken lyder så har jag en psykiskt störd sambo som jag ej vägar lämna. Har blivit gravid och går till barnmorskan med hög sekretess, dvs inga brev hem, inga telefonsamtal , ingen kontakt framför sambo. Hur ska jag berätta? Är livrädd och vågar inte bo under samma tak dagen jag berättar. Han har misshandlat mig psykiskt/ fysiskt tidigare men nu är frågan om LIV LR DÖD!


    Gissar att du får inte hjälp i en kvinnojour för att du vägrar lämna mannen eller åka till kvinnojouren. Då kan de inte hjälpa dig.

    Ring socialtjänsten och beskriv din situation. De kan ringa till bästa lediga plats i någon kvinnojour där du kan bo. För där du är nu kan du ju inte bo!!

    Men du måste våga. Polisen kan också skjutsa dig till kvinnojour eller socialen i din kommun om du ringer polisen.

    Jag är själv på kvinnojour och fick akutplats på kvinnojour. Men jag var rädd för mitt liv och ville komma därifrån och då fick jag hjälp. Vågade inte ringa först men gjorde det till slut.

    Ditt och ofödda barnets liv är i fara du måste ju göra någonting. Jag köper inte det att kvinnojouren gör ingenting. Har du berättat hela sanningen? Vill du fly för ditt liv eller stanna kvar?
  • Anonym (Marina)

    Jag var ju också livrädd att berätta och kontaktade kvinnojourer via mejl för att fråga om någon vill vara min mejlkontakt. För kände att jag behöver få förtroende för någon först för att våga lämna. Fick en mejlkontakt och vi skrevs lite. Tror att det gav mig styrka och mod att lämna när en hotfull situation uppstod. Min ex var en narcissistisk psykopat livsfarlig. Hade barn med honom.

    Skaffa någon kontakt som du kan skriva till. Och ta mod till dig. Ring polis så de hämtar dig!

    Packa i hemlighet dina viktigaste saker du vill ha med dig. Förbered dig för att kunna lämna snabbt.

  • Anonym (Marina)
    Anonym (Ms) skrev 2018-09-13 13:58:36 följande:

    ?Var?, ?hade?? Är han död nu?


    Nej ingen är död. Har barn med honom.
Svar på tråden OBS FÖR känsliga läsare. ) hårdhänt sambo som är farlig. Gravid och vågar ej berätta. Rädd för att bli misshandlad till döds