Inlägg från: Micec |Visa alla inlägg
  • Micec

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Hej tjejer! Grattis till alla! Jag har också blivit gravid efter IVF :) Nu har jag en fråga, jag slutade med lutinus för några dagar sen, sen dess är ALLA "grav" symptom borta.... Var det så för er med ? det gör mig supernojjig... men börjar förstås med tänka att alla symtpom kanske var just pga lutinus. Någon som upplevt samma?

  • Micec
    Inalina skrev 2018-11-30 09:36:30 följande:

    Hej! Stort grattis och välkommen!!! Vilken vecka är du i? 

    jag tror att progesteronet leder till ökad ömhet i brösten i alla fall - sen vet jag inte om den också ger andra gravidsymptom. Vad hade du får några till att börja med?


    Tack snälla! jag går in i vecka 6 imorgon. aaa, jag har haft ont i bröstvårtorna och mått illa och vart otroligt trött. Men nu efter jag slutat med lutinus är ALLT som bortblåst. Är orolig att symptomen försvunnit. och tänker ifall kroppen ej klarat att producerat eget progesteron nu...
  • Micec
    jaktenpaflow skrev 2018-11-30 15:40:11 följande:

    Hej och välkommen!:) Jag fick mindre ömma bröst när jag slutade men de var fortfarande ömma. Men det har verkligen gått upp och ner. Vissa dagar har jag inte känt någonting och andra dagar känner jag mig superavid! Så tycker inte du ska oroa dig:) Hade ni försökt länge innan detta plus?


    Tack för svar! :) Vi har försökt 3,5 år , blev dock gravida för 1,5 år sen på naturlig väg men det visade sig vara en ofostrig graviditet vid kub, den upplevelsen finns hela tiden i bakhuvudet och oroar mig därför mer än jag borde...
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF