• Jagerika

    BIM 29/9 med Rosenrot

    NiMi12 skrev 2018-09-20 08:21:11 följande:

    Hjärnan skapar drömmar utefter vilka känslor du har. Jag tror inte du har utomkvedshavandeskap. Vet att mina ord tröstar väldigt lite i en situation när man känner som du gör.

    Men andas lugnt, det kan ju fortfarande vara ägget som rör sig och det som är orsaken till det onda.

    Det sjuka med det här att vänta på BIM är att molvärken kan finnas där för att mensen ska komma eller för att den inte ska komma. Tidiga gravsymptom är verkligen inte lätta att hitta i djungeln bland alla andra krämpor :D 


    Jag hoppas det fortfarande är ägget som vandrar för det känns tydlig i höger sidan. Jo jag tycker du peppar mig! För jag hade aldrig tänkt att det är ägget jag kanske känner :D
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-09-20 12:24:23 följande:

    Tänkte också tanken att det ju kan va ett vandrande ägg! Eller att du kanske inte haft äl än o kroppen jobbar på det! Eller att follikeln jobbar o det som känns.


    Jag kände ÄL väldigt tydligt den 14:e så ägglossning kan det inte vara,men tror mer på ett vandrande ägg! Hoppas den rackarrn är befruktad och vill fastna nån jädra gång :D
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-09-20 12:50:53 följande:

    Jag har glömt bort att tempa och har ingen aning om vilken äl dag jag är på eftersom jag aldrig fick äl enligt testerna. Så jag bara flyter fram lite i ovisshet till den 29:e :D

    Mina stickningar har nu bytt håll och det blixtrar nu från mitten till höger, känns dock som att någon petar på vänstersidan. Skumt, har aldrig haft känningar åt båda hållen innan. Men det är lite högre upp på höger sida och väldigt långt ner på vänster sida av mitten.

    Ja det är faktiskt sjukt att känna att något händer i kroppen och så tydligt. Jag känner inte heller något i brösten eller någon annanstans.


    När du skriver om att du känner åt båda hållen så tänkte jag direkt TVILLINGAR! Haha

    Läst så sjukt många som fått tvillingar efter dom ätit rosenroten :D jösses tänk att få reda på att man är gravid med TVÅ bebisar!! Hade nog svimmat! XD
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-09-20 22:14:53 följande:

    Har lite samma som ovan nu... Lite rosa på pappret i morse, sen inget på hela dagen. Känt lite stick under dagen men fortfarande ganska definierat åt höger. Så nu på kvällen hade jag mer rosa, o lite rent blodfärgat typ som att mensen precis ska sätta igång, men ganska sparsamt o endast på pappret. Fattar inte vad detta är, jag kan ju inte plötsligt börja ha en lutealfas på en vecka eller mindre!?! Då kommer inget nånsin hinna fästa :(((((


    Nidblödning kanske? :D
  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-09-21 06:43:40 följande:

    Vafan är detta??? Vaknade vid 4 av ont ända nere vid slidmynningen typ. Gick på toa o det kom blod! O nu är tempen låååg. Lutealfas på 6 dagar bara?!?!?!?!!! Vad händer?? Allt bara spolas ut o får inte ens en chans! Trodde verkligen ngt va på gång med tanke på hur det kändes i förrgår :(((((((. Sjukt besviken nu!


    Ja det lät konstigt!! Tycker ändå du ska ta ett gravtest nästa vecka! Har läst om tjejer som fått mellanblödningar och ändå varit gravida :) det behöver inte vara mens! Hade du också BIM 29?
  • Jagerika
    JuliaC skrev 2018-09-20 22:04:38 följande:

    Hej! Ursäkter för mycket info.

    Åh nu tror jag min mens kom..

    har ju bim 25/9..

    När jag va på toa imorse så hade jag väldigt lite bruna flytning . Väldigt minimalt

    Nu när jag va på toa hade jag också ?mörkt ?men kom även lite ljusrosa mens.. väldigt lite har trosskydd bara . Kommer dock inget där..

    Jobbigt detta vi får köra på i november missar ägglossning i okt för jag ska utomlands .. :(


    Vad tråkigt med för tidigt mens, har hänt mig flera gånger :( ska du äta rosenroten i november också?
  • Jagerika
    minnie768 skrev 2018-09-20 14:09:18 följande:

    Heej! Jag äter inte rosenrot, jag funderade på det nu i september men det blev inte så. Därför ska jag inte "haka" på tråden men kan ändå inte låta bli att skriva lite. Har läst igenom hela tråden (haha) känner igen mig massor i det ni skriver! Har bim 1/10 och hoppas på ett plus som ni gör!

    All Lycka till med testerna den 29 allihopa!! :) Uppdatera gärna här i tråden, plussar inte jag kör jag nog rosenrot nästa månad ;)


    Hahaha vad roligt att du orkat läsa alla våra teorier!! :D lycka till den 1/10, håller alla tummar och tår! :)
  • Jagerika

    Idag är det 1 vecka sedan ÄL då jag fick superont! Känner mig lite *ihålig* i livmodern, molvärk hela tiden och mycket flytningar. Sexade med mannen igår och även han tyckte det luktade annurlunda. Han tyckte inte det var äckligt men bara annurlunda sa han! Jag tog det faktiskt som ett bra tecken haha :) känns fortfarande som mensen ska komma när som helst, men annars har jag inga ömma bröst eller nått, mår rätt bra faktiskt :)

  • Jagerika
    WanderChild skrev 2018-09-21 08:32:30 följande:

    Håller tummarna att det är ett bra tecken! Nu när det inte gick vägen för mig denna månaden så hoppas jag att min chans övergått till dig istället så att du får ett plus!


    Tack så mycket! Tydligen så hade flytningarna slutat nu? Va helt torr istället när jag va på toa nyss, och det luktar ingenting längre. Jag blev botad med sex helt enkelt haha ;)
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2018-09-23 21:38:33 följande:

    Hur går det för er tjejer?

    Jag är på resande fot nu till på onsdag kväll. Men det känns som att vi gjorde vad vi kunde den här månaden. Jag har molvärk i magen till och från. Känner mig även svullen och byxorna sitter tajtare än vanligt. Men det kan vara att jag har samlat på mig vatten. Är sjukt trött också, vill mest sova hela tiden.

    Har ni några symptom? :)


    Lycka till på resan :)

    Igår kom värken i brösten med buller och bång! Känns som jag blivit överkörd av ett tåg idag, med ömmande bröst. Annars fortsätter molvärken som förut men värken i högra äggstocken är borta så tänker direkt att i förrgår eller igår kanske ägget fäste? Eftersom jag fick ont i brösten igår? Jösses vad jag längtar tills på lördag då vi ska testa :D
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot