• Amne18

    Gravid med Letrozol

    becca90 skrev 2018-12-07 09:28:37 följande:

    Hej på er tjejer!!

    Har ju testat svagt positivt efter ovitrelle fram till ovitrelle + 12/13 men igår var det negativt på digitala. Så det har nog vart sprutan som spökat för mig lite extra länge! :(

    Nu är ja på ovitrelle + 14 och sket i att testa idag! Temp fortfarande hög imorse så får se om den går ner snart, brukar gå ner en dag innan mensen..

    Hur går det för er?


    Nej vad trist :( Hoppas det vänder och att mensen inte kommer och att du får positivt ändå!
  • Amne18
    Mema9 skrev 2018-12-07 10:07:38 följande:
    Heej, ånej var tråkigt.. just därför drar jag mig för att testa med stickor för att det är så lurigt att tyda streck samt de omtalade spökstrecken. Har själv aldrig fått nått streck men kan bara tänka mig besvikelsen att få ett streck som sen inte stämmer :( Men inte förrän mensen kommer finns det ju fortfarande en chans Becca :)

    För mig har det pendlat mellan hopp och förtvivlan denna vecka. I måndags kväll blev det lite rosa på pappret när jag torkade mig och det höll i sig tis,ons och tors. Hoppet steg att kanske kanske är det en sen nidblödning beroende på när ägget släppte. Tog ett gravtest igår som visade Inte gravid och igår vid 21 på kvällen drog mensen igång.. tråkigt men ändå skönt att den kom tillslut när den endå var påväg. Nu hinner vi en gång till innan julstängningen så det känns hoppfullt på nått vis, även om känslan är *vi kommer aldrig bli gravida*. Tycker var och varannan dag går någon ut med sin graviditet på sociala medier. Vill också va där :( men känns så långt bort
    Gud jag förstår dig verkligen... Det känns som att det aldrig kommer gå... Redan tappat hoppet att jag kommer vara gravid denna gång. Ställt mig in på ett negativt besked och att jag kommer få börja om igen med letrozole nästa månad också. Mottagningen har julstängt också men tänker nog försöka med letrozole själv för jag vägrar vänta!

    Vi kommer lyckas snart allihopa, styrkekramar till er <3 
  • Amne18
    Enmsik skrev 2018-12-07 13:12:51 följande:
    Åh vad bra då är jag inte ensam. Jag är på dag 6 efter ovitrelle. Har beställt massa test från restlagret som troligtvis kommer på måndag men då är jag bara på dag 9 efter ägglossning. Men ska testa då med för det kan ju vara så att man testat blankt och att ovitrellen redan gått ur. Då vet man ju i så fall att det blir äkta plus om man testar några dagar efter det. :)
    Precis, kommer troligen testa varje dag fr.o.m idag t.o.m ovitrelle+14. Hoppas hoppas hoppas det är positivt ovitrelle+10!!
  • Amne18
    Oliwia92 skrev 2018-12-08 19:54:42 följande:

    Gjorde något väldigt dumt idag. Tog ett ?early-test? som visade ett väldigt väldigt svagt plus. Har tagit billiga test i veckan för att se om ovitrelle sprutan ger något utslag (alltså positivt resultat) vilket det inte gjort. Imorgon är det 10 dgr sen jag tog sprutan. Man borde inte kunna lita på detta test eller hur? BIM -7 idag


    Jag skulle aldrig lite på Clearblue early. Jag har fått spökstreck med det testet tidigare. Fick upp hoppet och blev sedan jätteledsen när mensen kom... ta med något annat test!
  • Amne18
    Oliwia92 skrev 2018-12-08 23:13:22 följande:
    Vilka andra tänker du på ?
    Beställ på nätet. Jag älskar babyplans gravtest! De har aldrig någonsin på 6 månader gett minsta antydan till ett streck. Jag sitter och kollar på varje test i 10 min för att försöka hitta något men babyplan har aldrig lurat mig.
    Rekommenderar alla dessa som inte vill ha spökstreck!
  • Amne18

    Jag testade svagt svagt positivt imorse på ovitrelle+10. Hoppas hoppas hoppas det kommer öka till imorgon och att det inte är sprutan som spökar fortfarande!!

  • Amne18
    Enmsik skrev 2018-12-10 11:51:18 följande:

    Testade idag på ovitrelle + 9 och det ser negativt ut. Kanske svagt svaaagt streck men tar det som negativt. Nu ska jag vänta några dagar och hoppas på positivt senare i veckan. :)


    Jag har testat sedan ovitrelle+6 och är nu på ovitrelle+10 och ännu inte fått ett negativt test, endast väldigt svagt plus... Så jobbigt att inte veta om det är något eller inte...
  • Amne18
    Enmsik skrev 2018-12-12 11:05:10 följande:

    Negativt imorse också. Fan lovade min sambo att inte testa förrän i helgen.. man kan ju inte låta bli haha;D När jag dessutom bara är hemma och pluggar om dagarna haha. Det är ju det enda nöjet jag har. Nu ska jag försöka hålla mig till helgen i alla fall. Bim söndag eller måndag. Än finns det ju tid att få ett plus. :)


    Jag har också BIM söndag! Går också och hoppas på ett plus men imorse var de negativt på stickan... känns som att det borde vara positivt om jag är gravid men det är ju inte säkert. ÄL+10 idag bara och de flesta plussar ju någon gång mellan ÄL+11 och ÄL+14 som är BIM....
  • Amne18
    Enmsik skrev 2018-12-12 17:02:05 följande:

    Ja asså av vad jag har hört så verkar det vara vanligare att plussa på bim eller efter, än innan så än ger hag inte upp. Men tydligen så ligger man runt 50 i hcg på bim-dagen och det fördubblas varannan/var tredje dag. Så då ligger det ju på ca 25 på fredag och mina stickor mäter från 25 så det är ju inge konstigt om det är negativt nu då haha. Nu ligger det ju i så fall på typ 12,5 liksom. :)


    Jag har dock ?tidiga? test som visar på 10 hcg... dem flesta som säger att dem plussat först på BIM har ju inte testat innan heller... de hade nog plussat minst någon dag tidigare. Men vi får se, har inte heller helt tappat hoppat men försöker göra allt för att trycka ned det för ganska säker att det inte är något denna månad heller. Håller tummarna för dig och alla andra som försöker här!!!
  • Amne18
    Enmsik skrev 2018-12-12 22:35:09 följande:

    Ja okej, jag förstår. Men några som jag läst om här inne har testat från bim men inte fått positivt förrän typ bim+4. Så ge inte upp förrän mensen visar sig. Man vet aldrig. Men jag förstår hur du menar: att du väntar dig ?det värsta?. Jag sitter här och inte har ett enda symtom på mens eller grav. Brukar alltid ha ömma bröstvårtor och tunga bröst från ägglossning och mensvärk lite från och till, Ibland illamående och har spytt någon gång. Är väldigt känslosam också innan mens haha. Men nu har jag ingenting som tyder på att mensen ska dyka upp om 4 dagar. Så jag hoppas ju såklart att det känns annorlunda bara för att det är en graviditet istället för mens. Men men bara tiden kan utvisa. :)


    Menar inte att dra ner dig såklart när jag är såhär negativ! :( försöker endast skydda mig själv tror jag på detta vis för att inte få för höga förhoppningar...
Svar på tråden Gravid med Letrozol