• Malin31

    Bra 1 av 13 blev blastocyst :( Vart går det fel? Hur såg er/era IVF ut?

    Doftljuset skrev 2020-01-27 11:59:53 följande:

    Hur har det gått för alla?

    Väntar på min mens för insättning av upptinas blastocyst.

    Första ivf: 20 ägg 17 mogna 9 befruktade och inga till frysen. Alla slutade dela sig.

    Andra ivf: ( nu) Ändring av dos och medicin, överstimulering. 25 ägg, 18 plockade, 9 befruktade och 1 till frysen.

    Väntar som sagt på mensen och hoppas av hela min själ att ägget klarair upptiningen och ska bli ett fullt växande barn. Däremot så blir jag så sorgsen och ledsen, vill gärna höra från andra med egna erfarenheter och resor


    Hej, hur har det gått för dig? Jag verkar ha liknande problem. Verkar inte finnas så mycket att läsa sig till om detta dock så gör mig såklart väldigt nervös. Har gjort en ivf hittills. Blev överstimulerad och totalfrys planerades. Ca 25 blåsor tömdes, av dessa var 14 mogna (hade många tomma blåsor med) och 13 befruktades. Men inget överlevde till frysning :( inte fått något svar än på varför det blir så. Läkaren ville köra samma behandling igen men med lite lägre dos. Jag vill ju gärna ändra något känns det som rent spontant.
  • Malin31
    anonym989 skrev 2020-05-10 17:42:56 följande:

    Hej! Hur har det gått för dig? Jag har samma bakgrund, är inne på min tredje IVF där vi för första gången fått två blasto till frysen, i de två första fick vi MÅNGA ägg men inga som kunde frysas och sen sättas in. Så nu ska jag för första gången, om allt går som det ska (alltså att det klarar upptining) sättas tillbaka på onsdag. Du kanske inte fått mens än?


    Får jag fråga vad du tog för mediciner? Håller tummarna för att det går bra för dig denna gång!
Svar på tråden Bra 1 av 13 blev blastocyst :( Vart går det fel? Hur såg er/era IVF ut?