• Grustradgarden

    Bra 1 av 13 blev blastocyst :( Vart går det fel? Hur såg er/era IVF ut?

    Dhalia skrev 2020-04-26 22:35:33 följande:

    Hej, jag har också samma problem ska göra mitt tredje IVF privat då det är stopp via landstinget eller dem sätter inget tillbaks utan bara fryser men vi har aldrig fått tilll frysen. Fler som bytt från gonal f till Menopur och fått bättre resultat dvs blastocyster utan fragmentering och som kunnat frysas??


    Jag är inne på mitt första ivf och ska ev ha äggplock på måndag (dag 17). Jag svarar dåligt på gonal-f och hade endast två mogna ägg igår (dag 9). Sahlgrenska gör inga återföringar med tanke på Corona och jag är livrädd över att det inte ska bli några ägg till frysen... vilket sjukhus har du gjort dina två första vid? Och vart ska du gå privat? Kan man begära menopur i nästa behandling?
  • Grustradgarden

    Jag fick ut 6 st ägg och inga befruktades ens... :( De kan inte se något fel på varken ägg eller spermier, men ska ändå köra icsi nästa gång. Hoppas!

  • Grustradgarden
    Annna84 skrev 2020-05-13 14:10:05 följande:

    Hej tjejer! Jag är helt ny här och hittade den här tråden. (Hoppas att mitt svar kommer rätt ????)

    Jag har liknande erfarenhet; vid min första IVF så fick vi ut 15st ägg, 14st mogna, 6st blev befruktade (de gjorde ICSI på 7st och ?vanlig? IVF på resterande 7st -ingen av de med vanlig ivf blev befruktade...) Dag 5 ringde dom och sa att det bara var en tidig blastocyst kvar, men att den inte var tillräckligt bra för att sätta in eller frysa :( Så första försölet gav ingenting.

    Nu är jag igång med sprutorna igen och mitt första Ultraljud är imorgon. Den här gången ska de göra ICSI på alla ägg. Hoppas hoppas att det ger bättre utfall.


    Hoppas att det går bättre denna gång! Det låter ju hoppfullt om så många var mogna. :)
  • Grustradgarden

    Ville bara uppdatera min ivf 2. Man såg 12 äggblåsor på ul. Vi fick ut 8 ägg, 6 var mogna och 4 befruktades. Den gång via icsi. (Förra gången fick vi ut 6 ägg och inget befruktades i skål).

    Idag ska jag till Sahlgrenska på återföring om nu något av de stackars små liven klarat sig sedan igår. Vill inte att telefonen ska ringa!

  • Grustradgarden

    Tackar som frågar. :) Det gick bra :) en tvådagars är tillbaka! Första gången som ruvare nu. Vad gör man för att få tiden att gå? Haha. Vågar inte ha sex eller bära tungt känner jag i alla fall...

    Fick också reda på att de faktiskt odlat vidare 4 st ägg. De sa efter plocket att om 5 eller fler blir befruktade långtidsodlar man alla 5 (eller fler). Det borde ju egentligen då ha blivit framskjutet till söndag (och återföring av en femdagars) så det känns lite konstigt... men jag tackar och tar emot för all hjälp man kan få! Jag fick gonal-f igen. Började med 175 ie som höjdes till 225 förra gången. Nu körde jag 300 ie hela vägen med nååågot bättre resultat. Kan det tyda på låg äggreserv?

Svar på tråden Bra 1 av 13 blev blastocyst :( Vart går det fel? Hur såg er/era IVF ut?