• HerrMumin

    Andelen lågutbildade män som blir pappor sjunker drastiskt

    Anonym (Kvinnoforum) skrev 2018-10-03 19:12:38 följande:

    Jag är för jämställdhet och hade ansett att det vore lika illa om det förhöll sig tvärtom. Stödjer detta i handling då jag är månadsgivare till en organisation som hjälper flickor i bl a Afghanistan gå i skolan. 


    Vilken organisation(er) donerar du till månadsvis?
  • HerrMumin
    Hårfagre skrev 2018-10-04 01:53:19 följande:
    Det är detta som är problemet idag. Kvinnor sitter med alla trumfkorten på hand och avfärdar alla som inte uppfyller alla deras horribla krav till punkt och pricka. Jag blir alltmer hatisk mot kvinnor ju äldre och ensammare jag blir.
    Sluta häng på Happy Pancake.
  • HerrMumin
    KlunsSmurfen skrev 2018-10-04 00:22:49 följande:
    Det leder till att de inte vill plugga och skapar i många fall en "antipluggkultur" hos killar. Genusidioterna påstår att det beror på att skolan upplevs som feminin och utgör ett hot mot deras maskulinitet. Ju mer inflytande genusidioterna får ju mer förstör de.

    Har du något lösningsförslag på ADHD-problemet?
  • HerrMumin
    Anonym (Inte status eller rikedom I SIG) skrev 2018-10-04 05:13:32 följande:
    Fast hur många män över 45 år blir egentligen /förstagångs/fäder? Det finns säkert statistik på det, orkar inte leta nu, men min livserfarenhet säger i alla fall att det inte är många. Jag känner EN i nuläget, han är 53 och har två barn som är fem och sju år gamla. Men han skickade efter sin fru från Ukraina... Innan hade han knappast haft någon kvinna så vitt jag vet, han sysslade bara med ett nördigt intresse och skrämde bort alla kvinnor när han inte kunde prata om något annat...

    De fall man hör om brukar vara kända, rika män som t.ex. Hugh Grant - det är ju dom som har möjlighet att hitta en mycket yngre, ännu fertil kvinna, som vill föda deras barn. En man som haft svårt att hitta (unga och fertila) kvinnor före 40, lär inte få det lättare efter 50 om vi säger så... Ja, om de inte importerar en fru då. 
    Vadå importera/skicka efter en fru?

    Jag jobbade förut med en man i 70-års åldern som fick barn med en yngre kvinna. Nu hade hade barn sen innan som bör vara 40+ bast men vem fan bryr sig.

    Inget jävla playboyjobb - snarare underklassjobb som fjantar ser ner på.
  • HerrMumin
    Gameofthrones skrev 2018-10-04 06:21:33 följande:
    Jag håller med, dig kvinnor sitter med triumfkorten,!
    Man får vara allt bra jävla bitter om man stör sig på kompulsiva HP-brudar. Jag skriver bara till fula och desperata - faller lätt som en plätt. Sen kastar man bort dem innan man ens träffat dem. Den antisociala falangens egen spelplan.

    Tack för mig!

    Mvh HerrMumin
  • HerrMumin
    Anonym (mor) skrev 2018-10-04 09:40:51 följande:
    OT OT OT eller inte. Jag TROR (har inga belägg eller källor) att det går alldeles för många elever på våra universitet och högskolor. Förr, rätt nyligen evolutionärt, så kunde man börja jobba efter nian och få ett fullt fungerande liv men idag verkar det som att "alla" unga ska läsa på universitet och högskola fast de knappt klarat sig genom gymnasiet!
    Hade du anställt en 16 år gammal skitunge i ditt företag?
  • Meddelande borttaget
Svar på tråden Andelen lågutbildade män som blir pappor sjunker drastiskt