• MsFry

    Bianca Ingrosso säger att farmor och farfar är kusiner!?

    KlunsSmurfen skrev 2018-10-04 23:35:56 följande:

    Många muslimer har missat den informationen.


    För att inte tala om de europeiska kungahusen.

    Det är en vanlig tradition i typ alla världsdelar, främst bland rikare familjer. Det var ett sätt att hålla pengarna inom familjen helt enkelt.

    Många har nu tack och lov gått ifrån det men det lever kvar i en del länder. En bekant till mig gifte sig med en man från ett nordafrikanskt land (kristna) där släkten blev jätteglad över att få in nytt blod. Så visst behövs det nytänk i en del världsdelar (och diskussioner pågår där om detta även om du missat det). Däremot så missar man målet om man tror att det bara handlar om muslimer och islam.
  • MsFry
    hoinrich7999999999 skrev 2019-12-02 01:18:53 följande:

    Glömde skriva att hon är ju inte ens snygg heller hon är ju ful som fan alldeles för små tuttar för fet röv nää srry men hon är inte fräsch på nåt sätt vilket syns att hon tycker själv att hon är men förstår inte vad som är fint med henne...kroppen är för mager hon är inga kvinnliga former och röven e för platt.Tyvärr dom som tycker hon e fin lycka till ni har dålig smak.


    Och för att uttrycka denna unkna åsikt om en anna människas utseende var du tvungen att väcka en drygt ett år gammal tråd till liv?

    Men vet du, även om du (en lite anonyming på internet) tycker att hon är ful så har hon ändå lyckats bli framgångsrik på det hon gör. Så uppenbarligen är hon mer begåvad än dig som inte kan annat än att kritisera hennes utseende.
Svar på tråden Bianca Ingrosso säger att farmor och farfar är kusiner!?