Inlägg från: Anonym (Linus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linus)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Jag tycker nog du ska prata med honom om du själv känner du kan prata med honom.

    Jag hade något liknande relation med gift kollega med två barn för något år sen fast jag var singel.

    Vi kom varann riktigt nära både på jobbet och träffades några gånger utanför jobbet och kunde prata om allt hur naturligt som helst.

    Hon övervägde att skilja sig men det berodde inte på mig.

    Vi funkade perfekt ihop och jag lovade henne mitt fulla stöd om hon skulle gå vidare med att skiljas,vad som skulle hända mellan oss efter fick vi ta känna efter då om vi skulle ta det vidare till nåt mer än vänskap.

    Allt tog slut när jag träffade en annan kvinna som jag började umgås lite med ibland.

    Allt blev förändrat och hon slutade prata med mig som vi gjort om allt tidigare då vi var helt öppna mot varann.

    Vi jobbar inte ihop längre och jag saknar henne verkligen.

    Även om jag träffat nytt sällskap så hade jag gärna fortsatt vilja ha henne som nån att kunna prata med om allt.

    Jag hade förstått att hon ändå måste hålla ihop familjen om hon ville det hur mycket jag än tycker om henne och vill va henne nära

    Nåt blev fel men jag önskar hon fortsatt prata med mig ,tänker mycket på varför det blev som det blev men förstår inte,tyvärr

  • Anonym (Linus)

    Hon var ganska öppen med att hon var sexuellt intresserad och det var även jag fast jag vågade inte ens fundera på sånt så länge hon inte var säker på att skiljas.

    Vi var ute med jobbet och då blev vi själva en stund, tror både hon och jag kände att vi verkligen ville gå längre om vi haft längre tid för oss själva.

    Jag vet att känslan jag hade då var att jag hade struntat i om hon var gift eller att jag hade haft fast sällskap och gått fullt ut med henne då.

    Jag vet att det hade varit fel och mot mina principer men vet jag inte hade ångrat mig,har aldrig varit säkrare på min känsla än då med henne.

    Vet hon kände lika då också

  • Anonym (Linus)
    Anonym (Utveckla) skrev 2018-11-25 07:46:56 följande:

    Är det så svårt att förstå! Du träffade ju en annan kvinna efter den gifta kvinnan! Varför skulle den gifta då vilja ha dig kvar som vän?!


    Trodde nog att vi kunde vara vänner ändå,hon var ju gift och jag var ganska ensam,jag såg mest nya kvinnan som ytterligare en vän och vänner kan man ha fler av.

    Vi kunde prata om allt ju och jag var tydlig med vad hon betydde för mig,hon ville ha mig som mer än vän då,fast hon inte ville skiljas
  • Anonym (Linus)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-25 08:15:17 följande:

    Vi har också verkligen hittat varandra, och har sån himla bra kemi och jag skulle också sakna honom som vän oavsett hur det här slutar för oss.


    Du förlorar honom inte som vän om ni pratar med varann om ni är varandra så som du nämner.

    Det kan ju räcka för stämma av vilket intresse ni har för varandra och kanske inte finns något mer att fundera på efter det ens

    Är du bara intresserad av honom sexuellt skulle inte jag ta risken och vara otrogen för nåt sorts medvetet snedsprång under bestående äktenskap.

    Däremot om avsikten är att prova nyfikenheten om det är något att gå vidare i livet med tillsammans på något vis kan vara värt att testa hur nära ni verkligen är.

    Vill ni utforska varann borde kunna göra det riktigt diskret och fortsätta prata med varann och vara öppna med vad ni vill

    Du får nog helt själv avgöra om du väljer vara nyfiken resten av livet eller fortsätta med din familj som vanligt och leva med vad du gjort om du klarar det.

    Tror att prata öppet och ärligt kan vara en bra början iaf
  • Anonym (Linus)
    Anonym (man) skrev 2018-11-25 14:13:14 följande:

    Varför inte kalla saker för dess rätta namn Linus?

    Varför alla dessa fina omskrivningar för att få det att låta vackrare?

    Det du så fin kallar "uförska varandra" heter egentligen BEDRA OCH FÖRNEDRA DIN PARTNER OCH SVIKA DINA BARN.

    Det du så fint kallar "diskret" heter MANIPULERA DIN PARTNER SÅ ATT HAN INTE VET VAD DU GÖR BAKOM HANS RYGG ELLER VET VEM DU EGENTLIGEN ÄR:

    Men tanke på hur du anstränger dig hårt för att få det att låta finare än vad det är så verkar även du vara medvetetn om att de du propagerar för är riktigt jävla sunkgit, varför annars kalla det för finare namn?

    Så varför råder TS att göra något som du själv tydligen tycker är fel?


    Jag tog mig friheten att använda de ord jag själv kände mig bekväm med,hur fult eller fel det än är oavsett vilka benämningar man än väljer i inlägget.

    Jag kände igen mig lite i vad TS skriver och delade med mig av mina tankar och hoppas hon tar ett beslut som hon själv känner sig så bekväm som möjligt med fast valet är svårt
  • Anonym (Linus)
    Anonym (man) skrev 2018-11-25 16:35:41 följande:

    Ja fast det är väl just det som är poängen här, ta ett beslut som HON är bekväm med. Är det bara HON som räknas i hennes förhållande? Är hennes man och barn är totalt ointressanta?

    Är det det så du själv resonerar? Skit samma vad du utsätter andra för, bara du känner dig "bekväm" så?

    Annars brukar man kalla ett resonemang där man enbart utgår ifrån sig själv och sina egna behov och totalt skiter i andra för egoistiskt eller narcissistiskt.


    Var nog meningen att det endast var hon och kollegan som skulle få leva med sina val och fortsätta med alla övriga ovetandes.

    Tillräckligt jobbigt och inte trevligt men ändå ett alternativ om man orkar med att blunda för vad man gjort.

    Tycker ts resonerar vettigt och löser det helt säkert så rätt det bara går
  • Anonym (Linus)
    Anonym (Hmm) skrev 2018-11-27 19:14:26 följande:

    Den enda anledningen till att du vill prata med din kollega om dina och hans ev känslor är för att du är så pass insnöad på den nya att du inte kan tänka klart.

    Det finns absolut inget posetivt om du vill vara trogen med att snacka med honom om det. Det enda du ska glra är att backa ta några andetag och tänka på det du har istället.

    Du säger att du är lycklig med din man och att ni har ett bra förhållande. Har ni verkligen det? Kan inte förstå att du vill riskera att den du älskar ska bli djupt sårad. Att dina barn får växa upp med skillda föräldrar.

    Om du inte kan lägga locket på så kanske du borde ta dig en funderare på om du verkligen älskar din man och om du har så bra förhållande som du påstår. Kanske rent av ska bryta med den nuvarande. Då är ju spelfältet öppet. Som jag ser det så väntar du bara på att rätt tillfälle ska dyka upp och sen är det pang på.


    Håller med om det mesta i det här inlägget.

    Känns lite som det kanske inte är riktigt så bra hemma om kollegan har den påverkan som du beskriver
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift