Inlägg från: Anonym (Ingen kul jul igen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Hej TS  Har du funderat något mer på en lösning på ditt problem efter #793 och ditt onda hjärta?

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    TS
    Såg att du skrivit i den undrande mannens tråd om hur du ville att din man skulle reagera. Jag tror han tog in det du sa och att det svider men på grund av att han älskar dig och tycker ni har ett bra äktenskap inte vill visa svartsjuka/misstänkliggöra dig på de signalerna.
    Jag tror han funderar inombords och söker fler tecken eller beteenden från dig innan han tar upp det. Så hade jag känt om det hänt mig iaf.

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    TS. Hoppas du haft en bra dag på jobbet.

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    Hej TS
    Tyckte nog att du ändrade ton i och med den bekymrade mannen i den andra tråden. Du fick ju lite ont i hjärtat/ångest när du omsatte det till din man och affär så tre veckor på Bali kan inte göra saken värre. Kom bara hem med en plan på HUR du avslutar, inte om och inga men.
    Hoppas veckan varit bra hittills.

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    Du TS
    Nog ser du väl vissa poänger med det som sagts. Vi som följt dig ett bra tag har ju bilden på utvecklingen. Jag tyckte ju i en tråd för någon dag sen att du ändrat ton efter "den andra tråden". Du svarade också mig att ni inte setts utan tagit en snabbkaffe och att du fått en rejäl tankeställare.
    Misstänker att du svarade detta samma dag som ni dateat. Nu skriver du detta med daten??. Jag tror dock faktiskt att du vaknade upp genom denne 2:a insikt vad som du håller på krascha och vad du gör mot din man.
    Hoppas att du äntligen menar allvar, Jag tycker synd om alla inblandade men främst din man och barn samt kollegans fru och barn. Bit ihop TS upp till bevis. Personligen vill jag läsa hur du vänt situationen och att ni får en riktigt kul jul. ( mitt NIC till trots) : )

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    TS är förmodligen i stor mental obalans just nu. Bara det att hon överreagerar så starkt på de kommentarer Daten har genererat trots att denna, som jag upplever inteligenta kvinna, nog kunde förvänta sig det som denna tråd har utvecklats.
    Jag tror dock på att vändpunkten nu är nådd. Hennes besvikelse över fortroendesvackan för henne i tråden tycker jag tyder på att hon slutligen fattat beslut.
    Hoppas bara hon håller masken mentalt hemmavid tills det börjar ljusna.

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    Nu tycker jag att många tar ut scenarier i förskott och spekulerar vilt.
    Låt oss ge TS lite tillit. Det kan väl faktiskt vara så att hon HAR kommit till insikt och faktiskt har en plan eller till och med börjat agera för att komma in på rätt väg.

    Jag hoppas verkligen att TS besvikelse på kommentarerna efter daten har släppt så att hon återkopplar här. Vi är många som bryr oss.

    Brukar inte följa trådar på FL men såg denna ovanliga trådstart av en händelse och tycker att det vore synd att förstöra en "lycklig familj" med ett ligg.
    Om TS väljer den vägen så är familjelyckan borta även om hon inte avslöjas pga såret i hjärtat aldrig läker. Avslöjas hon då blir det ...

    Nä jag tror TS ställer skåpet nu och att affären tynar bort. Iaf trevlig jul och gott nytt år TS om vi inte hörs mer.

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    Hej TS
    Hoppas det gått bra för dig i veckan.

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    Håller delvis med dig och hoppas allt får ett lyckligt slut för henne och familjen.

    Många har ju också bidragit med kloka råd och alternativ i ett försök att hjälpa henne på traven. 

    Nog kan jag tycka att det vore klädsamt av TS att återkomma vad det lider. Tycker ändå att hon verkar stilfull och belevad i allt elände hon försatt sig i.

  • Anonym (Ingen kul jul igen)

    Gick in här igen efter ca en månad.
    Gud va mycke prestigekamper OT som förstör själva ämnet. En del har nog det väldigt tråkigt.

    Hoppas TS återkommer och tar upp tråden på banan igen

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift