• BlåLilja

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej alla! Jag ruvar just nu! Fick en 8cellig och 12cellig den 4 januari. Testdag på fredag! Inga symtom förutom ett konstigt illamående mitt på dagen igår och idag.

  • BlåLilja
    Frazze skrev 2019-01-15 22:51:35 följande:
    Hur många dagar odlade ni dem? 3 el 5 dagar? Lycka till på testdagen. Har du verkligen klarat av att hålla dig?
    Dom odlades i tre dagar, frystes ner andra dagen, sen tinades upp och återinfördes tredje dagen. Jag har inte vågat testa p.g.a att jag saknade symptom. Men i natt hade jag sådan värk i magen.... så jag testade i morse. Det blev ett starkt plus Skrattande.
  • BlåLilja
    Sjuttiosjuan skrev 2019-01-16 08:26:18 följande:
    Åh, grattis!! Många gravida i tråden nu, vad kul:)

    Vart har ni gjort ÄD?
    Tack så mycket! Jag hoppas det går bra hela vägen. Jag är dock rejält osäker eftersom jag har haft så mycket strul med min livmoder. Opererat bort två myomer men har en kvar som sitter i livmoderväggen. Jag är rädd att detta kommer göra så embryot inte får den näring den behöver. Vi får se! Hoppas det går bra!
    Vi gjorde ÄD i Köpenhamn på kliniken Vitanova. 
  • BlåLilja
    Sjuttiosjuan skrev 2019-01-16 08:52:44 följande:
    Oj, ja hoppas det inte ställer till några problem! Men då finns det chans till twins alltså:) Ert första barn? Vi ska göra syskonförsök till sommaren, har 2 embryon som är bra men inte topp, funderade på att sätta in båda men vågar nog inte det:) 3 barn verkar lite jobbigt, haha:) plus att jag har högt BT och är över 40 så onödig riskgraviditet för mig kanske.. Aja, har ett halvår på oss att fundera. Ska du på tidigt VUL?
    Ja, chans eller risk för tvillingar. Det är tredje försöket från den donatorn vi valde. Första och andra försöket sattes endast ett embryo in. Vid första fick vi en kemisk graviditet och vid andra var det helt negativt. Dessa embryo som vi satte in nu var frysta i samma "tråd". Om det blir en tvillinggraviditet blir vi förstås glada men samtidigt oroliga. Jag har precis fyllt 45 år... det har dragit ut på tiden på grund av alla operationer Obestämd
    Vi har inga barn sedan tidigare. På fredag är det testdag så jag får se vad kliniken säger då om VUL, men jag tror att det blir ett tidigt sådant. 
  • BlåLilja
    Bell13 skrev 2019-01-16 10:12:15 följande:

    Stort grattis antar att det känns fantastiskt.


    Tack så mycket! Ja, det känns helt underbart Glad
  • BlåLilja
    UndrandeSökare skrev 2019-01-16 10:27:31 följande:
    Hur är det med åldersgränser vid ÄD i Danmark? Jag hsr hört att i Danmark slängs alla embryon som kvinnan har i frysen när hon fyller 46 år. Vet du om det stämmer?
    Ja, det stämmer. 
  • BlåLilja
    UndrandeSökare skrev 2019-01-16 10:31:46 följande:
    Grattis till plus ! Vilka mediciner använder du förutom östrogen och fragmin? Får du stödmediciner som trombyl, fragmin och prednisolon?
    Tack så mycket!. Jag tar bara lutinus och progynon. 
  • BlåLilja
    Bappen skrev 2019-01-16 11:49:32 följande:

    Grattis!!! Underbart!


    Tack så mycket! Grattis till ditt lilla hjärta!
  • BlåLilja
    Frazze skrev 2019-01-16 12:00:24 följande:
    Ååååååh Grattis! Jag håller feta tummen för att drt går hela vägen för dig. Tvilling el inte, så hoppas vi det blir en knoddis. Härligt med plus!
    Tack så mycket Glad
  • BlåLilja

    Tack så mycket AnnaLa!
    Grattis till dig också! Har du redan tagit två blodprov? På vilka ruvardagar? Jag har testdag imorgon. Kliniken vill att man först testar med sticka, sen blodprov. Så jag kommer förmodligen ta blodprovet på måndag... det blir då på ruvardag 17 (3-dagars). 

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019