• Bappen

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej!

    Jag hoppas in i tråden. Ruvar just nu på två blastos, efter äd på Ava Riga.

    För några mån sedan, efter vårt förra försök fick jag svaga positiva gravtest men Hcg minskade i blodet så då fick jag sluta med alla Mediciner och vänta in mensen.

    Iförrgår (Rd 11) och igår (Rd 12, testdag) fick jag igen svaga pos gravtest men digitalt test visar 1-2 veckor och borde nog visa 2-3 veckor så jag oroar mig att det blir samma sak denna gång.

    Imorn ska jag lämna blodprov så då får vi se.

  • Bappen

    Hej!

    Tack för pepp Sara761 och undrandeSökare. Hcg låg på 320 idag så det verkar lovande. Min koordinator var väldigt nöjd och skrev att jag inte ens behöver ta fler Hcg, vilket jag fått göra tidigare, utan kan vänta till ultraljud. Men jag tar nog Hcg på fre igen för att kolla att det höjs. Jobbigt att bara gå och vänta till ul den 22 Jan, det känns väldigt långt bot.

    Tack UndrandeSökare för alla tips, minns dig från förra tråden! Jag tar alla mediciner du nämnde utom intralipid denna gång, men bör kanske göra en utredning i Athen om inte det här går vägen.

  • Bappen
    UndrandeSökare skrev 2019-01-08 19:09:39 följande:

    Hur har det gått Bappen? Har du tagit fler hcgprover? Har du bokat in tidigt vul för att se om det finns något foster med hjärtslag därinne?

    Hoppas allt går bra.


    Hej! Det har gått bra faktiskt! Mitt Hcg verkar öka bra.

    11 dpt Hcg 320

    13 dpt Hcg 820

    17 dpt Hcg 4280

    Jag funderar på att boka in vul tidigare än 22 Jan som Kliniken föreslog, vill så gärna veta om det finns ngt där!
  • Bappen

    UndrandeSökare och Frazze: den 22 Jan då kliniken tycker jag ska ta vul är jag i v 7+0.

    Jag funderar på att försöka få vul denna vecka bara för att få veta att det finns en säck i alla fall. Vet inte om jag pallar vänta till 6+4.

    Har så mkt oro och ångest att det ska bli fel nu.

  • Bappen
    Frazze skrev 2019-01-09 07:33:50 följande:

    Men om HCG stiger så måste ju något finnas där i alla fall Du ska se att allt är bra och att du får se ett pickande litet hjärta den 22 jan <3


    Tack för peppen Frazze!!
  • Bappen
    Evylina skrev 2019-01-09 14:30:29 följande:

    Hej Bappen! Vi är väldigt nära i tid vi två! Jag har ultrajud nästa vecka den 17/1. Förstår din oro! Ruvandet är tortyr men detta innan man ser ett hjärta eller väntan till vecka 12 är nästan ännu värre, tycker jag. Jag har haft spottings nu i söndags och idag. Väldigt lite, men man blir ju livrädd. :( någon mer som har haft det så? 

    Har dock varit väldigt illamående i vågor och har mycket molvärk så något är där ju. Ändå jobbigt med spottings :( äter trombyl så det kan ju vara det. 

    Håller tummarna för oss alla nygravida!!

    Kram


    Hej Evylina,

    Jobbigt med spottings, men bra att du kontaktat kliniken och fåt öka på lutinus.

    Jag hade mkt spottings med mitt första barn under hela graviditeten och det var psykisk terror men allt gick bra. Det är som sagt väldigt vanligt vid äd. Men försök vila så mkt du kan!

    Jag håller med om att den här tiden är ännu värre än ruvandet, nu har man börjat nosa på glädjen och hoppet, och kraschlandningen blir total om det går i stöpet.

    Hur var det, hade du barn sedan tidigare?

    Håller tummarna inför 17/1!!! Jag ska på vul idag, de kan ju inte se så mkt nu men det vore så skönt att få veta om det fanns en liten hinnsäck. Ååååååh denna tortyr! Jag önskar att jag kunde söva ned mig och inte vakna förrän efter vecka 12.
  • Bappen

    Vi såg en hinnsäck av rätt storlek idag på vul (5+2). Allt såg bra ut och jag ska tillbaka nästa ons 16 Jan. Så skönt!!

  • Bappen

    Grattis Bell!

    Så skönt då har du snart passerat de mest kritiska veckorna. Jag längtar dit....


    Bell13 skrev 2019-01-11 06:54:55 följande:

    Grattis till det. Jag har gjort 3 ul totalt. I v 5+5 då såg vi en hinnsäck med foster i. Det andra i v 7+0 och då såg vi ett hjärta som slog så fint. Det tredje igår i v 8+5 och den lilla hade vuxit på sig som förväntat. Går in i v 10 imorgon.


  • Bappen

    Grattis! Underbart!

    Hade ni kvar i frysen från första barnet eller fick ni samma donator att ställa upp igen?

    Jag skulle gärna velat få helsyskon till min lilla tvååring men donatorn ville ha egna barn nu.

    Håller tummarna för bra Hcg-prov nästa vecka!


    AnnaLa skrev 2019-01-11 10:08:57 följande:

    Har ju inte varit så aktiv här men känner ju igen flera av era namn. Även från trådar tidigare år även om jag inte skrivit. Men eftersom jag berättade att jag ruvade så måste jag ju oxå berätta hur det gått:) fick lov att tjuvtesta lite på ruvdag 6... å tusan om det inte var positivt... man är ju lite luttrad efter kemiska graviditeter och utomkveds under åren, men ett bra steg på väg:) blodprov nästa vecka:) vore ju fantastiskt om det blev ett helsyskon till min sötnos som tog mååånga år att få till:)

    Kram på er som kämpar å lycka till!


Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019