Inlägg från: Lilla Gs mamma |Visa alla inlägg
  • Lilla Gs mamma

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej!

    Undrar om någon kan ge lite perspektiv: har tagit nedregleringssprutan i onsdags och väntar på blödningen, men inget händer! Bara lite, lite molande värk. Är orolig att hela planeringen går i stöpet. Hur har det varit för er?

  • Lilla Gs mamma

    [quote=79625705][quote-nick]Solros80 skrev 2019-05-14 19:23:58 följande:[/quote-nick]Hej lilla Gs mamma!

    Jag har tagit nedregleringsspruta en gång och det ledde till ganska stora förändringar i min cekel. Mensen kom någon dag senare än vanlig, de första dagarna hade jag väldigt små blödningar, sedan fick jag mycket rikligt blödning i någon vecka och därefter små blödningar i någon vecka. Jag kan inte alls mycket om det här men misstänker utifrån egen erfarenhet att det inte är ovanligt med menstruella förändringar.[/

    Tack, snälla, för ditt svar. Jag funderar för de sa på kliniken att blödningen skulle komma 5-6 dagar efter att jag tagit sprutan och jag har bokat VUL utifrån det. Det är väl bara att vänta och se, men nervigt. Det är så mycket som står på spel.

  • Lilla Gs mamma

    Ni som till slut fått ert efterlängtade barn via ÄD - hur många försök krävdes innan det lyckades? Vi har provat två IVF och ska göra vår första ÄD om några veckor. Känns bara som att vi har all statistik emot oss.

  • Lilla Gs mamma
    Frazze skrev 2019-05-21 16:51:06 följande:

    Hej!

    Jag gjorde 3 ivf och är inne på andra ÄD försöket nu och är i v.11en bit på väg, men långt ifrån där ännu. Ge inte upp vad du än gör!


    Tack för ditt svar - och grattis till det lilla livet i magen! Jag ska försöka hoppas lite till, men orken och pengarna börjar tryta...
  • Lilla Gs mamma
    AnnaLa skrev 2019-05-21 18:15:25 följande:

    Läste mitt svar igen å hoppas det inte låter som jag menar att det måste hinnas med syskon! Jag håller med om att andra grannar vänner släktingar kan finnas där istället. Jag ville snarare säga att, om ni vill hinna med syskon också, så var inte rädd att ni blivit för gamla..:)

    Jag är ju också ensamstående så är lite brist på mycket familj här:)

    Lilla gs mamma: efter 6 ivf försök och vid tredje äd försöket gick det vägen:)


    Tack för ditt svar! Hur gjorde du för att orka så många behandlingar och resor? Tycker det är tufft, särskilt med tanke på jobbet.
  • Lilla Gs mamma
    Sjuttiosjuan skrev 2019-05-21 20:25:00 följande:

    Vi gjorde 6 Ivf försök men lyckades på första ÄD försöket! Stort lycka till:)


    Tack - och grattis till er! Vilken lycka!
  • Lilla Gs mamma
    Frazze skrev 2019-05-22 15:44:43 följande:

    Ja, det är ju inte helt gratis direkt! Men kör mensblodtestet och vänta på svaret från det. Detvar värt det för mig i alla fall. Jag hoppas verkligen att det funkar nästa gång för dig!


    Tack, om det inte funkar den här gången ska jag överväga det. Har tagit nedregleringssprutan och varit på första VUL så nu är det sent att ta testet.
  • Lilla Gs mamma

    [quote=79647768][quote-nick]Maika19 skrev 2019-05-25 18:59:24 följande:[/quote-nick]Info från kliniken i kväll vi har 4 ägg som blev fertiliserade. Hoppas, hoppas att de håller hela vägen nu. Som sagt ska inte stirra mig blind på antalet embryon nu det viktiga är ju att åtminstone 1 vill stanna kvar efter transferdagen. Det är ju det allra viktigaste. Ååå att det ska så svårt att få dem att fästa..[/

    Håller tummarna för er! Lycka till!

  • Lilla Gs mamma

    Vi ska till Åbo för insättning om några veckor och jag äter Progynon. Är det någon av er som har ätit det och blivit uppsvällda som zeppelinare, som jag? Går det över?

  • Lilla Gs mamma
    UndrandeSökare skrev 2019-05-28 20:42:32 följande:

    Enligt www.fass.se är en mindre vanlig biverkning (drabbar 1 på 100 användare) vätskeansamling. Det kallas också ödem. Har du svullnat i delar av kroppen eller hela kroppen? Kontakta din klinik direkt och berätta om dina biverkningar, och fråga hur du ska göra nu?

    Då kan gå in på www.fass.se och söka på Progynon 2mg, så kan du läsa hela bipacksedeln där.

    Men kontakta din klinik och prata med dem !!! Viktigt !


    Tack för ditt svar! Tycker bara att det inte verkar vara öden, det är jämt fördelat (kanske mer över magen), och märks mest på vågen?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019