• Milla91

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej! 


    Jag hoppar in här om det är okej, läs gärna min korta beskrivning på profilen ifall ni vill höra bakgrund.


    Jag ska till Riga för en första träff i mitten på Maj. Förhoppningsvis ska vi kunna sätta igång med ÄD snart efter det. Har en fråga. Har verkligen ingen aning om min blodgrupp, hur tar jag enklast reda på den? Hur gjorde ni?


     

  • Milla91
    Solros80 skrev 2019-04-17 18:55:05 följande:
    Hej Mila91!

    Vi ska också göra ED i Riga och ska förhoppningsvis få återföring i mitten av maj. Vi är båda blodgivare och bad om intyg från blocentralen. Där framgick både blodgrupp och resultat på infektioner. Hoppas att någon annan kan ge dig bättre vägledning.

    Hej! Tack för svar, vad spännande! Har ni varit där på ett första besök eller har ni skött det hemifrån? Tyvärr får jag inte bli blodgivare då jag har för tunna kärl annars hade ju detta varit exemplariskt! Rynkar på näsan

  • Milla91

    Hej på er!

    Var i Riga förra onsdagen & satte in en blasto. Gjorde idag ett tjuvtest som visade ett stort MINUS... Detta är min första äggdonation... har aldrig någonsin varit gravid och jag börjar tvivla på att jag kan bli det efter detta misslyckande.. borde inte HCG ge utslag nu ifall det skulle ha tagit sig? Kram alla som är gravida eller kämpar!! ??

  • Milla91
    CrookedTail skrev 2019-07-03 08:30:54 följande:
    Vänta till testdagen! Finns flera här inne som tjuvtestat minus, men som testade plus på testdagen. Håller tummarna för dig!
    Tack snälla! Känns tyvärr rätt kört nu, har mailat kliniken och de vill att jag gör ett HCG test imorgon så att vi får svart på vitt hur det ligger till. Varit spänd i magen fram till igår, nu känner jag verkligen ingenting längre! Gråter
  • Milla91
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-03 11:11:13 följande:

    U


    Som CrookedTail skriver; tjuvtesta inte. Det gjorde jag, fick minus, deppade ihop och testade svagt plus dagen efter testdagen. Är nu i vecka 6.
    Vad härligt! Stort grattis! Hade du några tidiga symtom? Glad
  • Milla91

    Stort grattis SuzieZ! 

    Är det någon som vet hur lång tid det tar att få svar på HCG prov via wearlabs? Jag ska dit imorgon bitti och ta test och undrar när jag kan vänta mig svar?

  • Milla91
    Sjuttiosjuan skrev 2019-07-03 12:44:52 följande:

    Någon mer som haft blödningar trots p piller? Lyckades ju givetvis glömma ett och har haft lite brunt/blödningar sedan dess. Det är lugnt säger kliniken men minns inte jag blödde senast jag åt?


    Vad äter du för piller? Jag började blöda alldeles för tidigt av de p-piller jag fick. Tydligen vanligt.. Man ska dock räkna mensens första dag från den dagen då det verkligen sätter igång ordentligt. Fick sluta med pillren tidigare än vad som var sagt pga detta. 

  • Milla91
    Maran73 skrev 2019-07-03 23:59:38 följande:

    Ett JÄTTEgrattis till dig SuzieZ!!! Finns ingen bättre känsla! <3

    Milla, har tagit 3 hcg senaste tiden via Werlabs, de är segare än vanligt, fått svaren sent på kvällen och igår kom det inte alls.. Fick jaga dem idag, inget svar på mejl men till slut på chatten. Tror semestertiderna spökar..

    På tal om hcg då, när de väl registrerat resultatet (de sa inte det rätt ut men tror att de schabblat med något) så var det en bra ökning fr ca 180 till ca 1400 på 4 dygn så NU ska jag inte testa mer utan bara glädjas! (ok, nojja lite kommer jag säkert göra, haha). <3


    Blir tokig.... tog provet direkt när provtagningen öppnade imorse... provet skulle skickas under dagen men jag har fortfarande inte fått något svar... vilken tid fick du svar? Jag kan inte vänta mig svar ikväll antar jag? Rynkar på näsan
  • Milla91

    Fortfarande inte fått svar från Werlabs. Mailat, ringt och skrivit i chat. Ingen kan hjälpa mig utan de hänvisar till mailen som de inte ens svarar på.. idag är min testdag, clearblue digital visade minus imorse så är kört denna gång men för att kunna planera inför nästa gång måste jag ha svar på mitt hcg samt progesteron. Förresten någon som vet vad progesteronvärdet borde ligga på nu? Vad är optimalt? Kan man åka direkt tillbaka nu tror ni eller bör man vänta?

  • Milla91

    Hallå alla! Har 1 misslyckat försök med äggdonation bakom mig då embryot inte ville fästa. Kliniken i Riga tycker nu att jag ska göra ett ERA-test samt en hysteroskopi. Någon som har erfarenhet utav detta? Har det gett bra resultat? Aldrig varit gravid så ge mig pepp!!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019