• Snurranfian

    Vi som planerar äggdonation 2019

    PeeWee44 skrev 2020-01-06 18:34:49 följande:
    Ryssland experimenterar inte, vad har du fått det ifrån? Läkarna i Ryssland är mycket bättre än svenska fertilitetsläkare. Nästan alla läkare på Olga har över 20 års erfarenhet av äd och ivf. Dr Elena är en av få läkare som har lyckats operera in en livmoder som sen burit barn. Dom har ofta konferens och delar med sig av sin kunskap till varandra, mycket bättre mediciner än vad som finns i Sverige, men som finns i Europa. Skulle rekommendera alla som är i ivf eller äd svängen att kontakta st Petersburg för att spara tid och pengar på att få en bebis. Hade vi hittat dit tidigare hade vi sparat ganska mycket pengar och energi.
    Vill vara tydlig att jag inte menade experimenterar i en negativ bemärkelse. Inser att det kan låta så.
  • Snurranfian
    Lillivanilli skrev 2020-01-07 18:19:19 följande:

    [quote=80148296][quote-nick]Snurranfian skrev 2020-01-07 10:06:17 följande:[/quote-nick]Jag är ingen expert inom ämnet... bara det jag fått till mig av min klinik... att de endast gör sånt som har stark evidens i forskningen. När de inte väljer att göra mkt av det som görs i Ryssland får det ju en självklart att tänka att de metoder de har där inte är lika befästa i forskningen. Med det sagt är de inte alls säkert sämre.. inte så jag menar.. det kanske kommer göras i Sverige och Finland med i framtiden... men här vill man ju inte göra något innan det är bevisat i tillräckligt mkt forskning. Som ofrivilligt barnlös är det frustrerande att det går så sakta i forskningen. Jag vill ju göra behandlingen i Sverige helst...eller i Finland. Av olika skäl är inte Ryssland aktuellt för oss. Men jag önskar så att man kunde driva på mer studier, istället för att en klinik ska behöva stå för det mer eller mindre själv. Medicinerna skulle ju kunna användas här med om man bara befäste ATT de faktiskt hjälper och inte leder till farliga biverkningar. Ett bättre grepp om infertilitetshjälp helt enkelt. Men det händer ju inte känns det som.....[/

    Jag tänker såhär, titta på olgas resultat det är nog forskning för mig!!


    Mmmmm men hjälper ju inte om man vill ha behandling på hemmaplan...sega Sverige (och Finland tydligen)!

    Stort lycka till @PeeWee44! Så spännande!
  • Snurranfian


    Jag är chockad! Vet inte vad jag ska tro. Jag är i klimakteriet! Gjorde ÄD insättning 26 nov 2019 som blev minus och blödning. Tänk om det är nån cysta.....??
  • Snurranfian


    Jag är chockad! Vet inte vad jag ska tro. Jag är i klimakteriet! Gjorde ÄD insättning 26 nov 2019 som blev minus och blödning. Tänk om det är nån cysta.....??
  • Snurranfian
    PeeWee44 skrev 2020-01-11 19:51:43 följande:

    Hoppas! Du får se till att boka ett ultraljud så gyn kan kolla om det är en cysta eller om du har en hinnsäck i rätt storlek. Du har väl tagit så mycket hormoner att det släppt ett ägg! Du kan ju gå och ta blodprov på hcg, Östrogen och progesteron.

    Nu håller vi tummarna för att det inte är någon cysta och att du har en fin liten hinnsäck.


    Tusen tack!!!! Ska ringa alla möjliga samtal på måndag! Tog negativt gravtest för säkerhets skull typ på dag 18 efter blasto insättning. Så detta måste isf vara att jag haft en ÄL. Alltså vi har försökt i snart 3 år utan ens ett plus!!! Aldrig haft nån cysta förr..och bara plus när jag varit gravid. Men klart jag är sjukt skeptisk. Tror ju inte direkt på mirakel!!
  • Snurranfian
    Maran73 skrev 2020-01-12 14:08:52 följande:

    Håller också tummarna!


    Tack snälla du!! Jag är fortf helt chockad och vågar inte hoppas!
  • Snurranfian
    Frazze skrev 2020-01-12 17:17:08 följande:

    Men är det sant? Wiiiihooooo! Grattis! Åh vad jag håller tummarna för att det är nåt och att det blir en liten bebis! Hur gammal är du? Jag och mina äggstockar var ju helt avskrivna efter våra ivfer så vi körde på med äd direkt. Men med lite östrogenplåster och vad nu de där pillren hette så sa det pang i planeten direkt och vi fick vårt första barn. Nu är jag allt sugen på att prova naturliga vägen igen efter jag fött ett barn till. Får se om mensen kommer tillbaka bara Lycka till nu! Keep us posted


    Men åååh!! Fick ni barn naturligt alltså efter att ha gjort ivfer? Kom ett barn till via ÄD?

    Jag är 40..fyller 41 om 4 månader. Mätte AMH 0.07 år 2015..haft högt FSH vid flertalet mätningar. Tar hormonersättning sen ca 2 år tillbaka. Vid senaste vul för att mäta slemhinnan för ÄD i nov såg läkaren ingen aktivitet i äggstockarna. Detta är ett jäkla under OM det nu hänt nåt.

    Jag får galna tankar som att tänk om blaston från ÄD ändå fäste fasaaast alldeles för sent och att detta därmed är rester från det? Har ju inte testat sen 13 dec då jag fick min blödning efter ÄD (var negativt fram till dess). Blödde inte supermkt... bara första dagen..sen ca 3 ggr till. Tänk om nåt hängde kvar?? och det är en MA? Ja allt snurrar!!

    Brösten är spända som bara den o två kupor större.. men det blev de redan av Lutinus under ÄD. Inte gått ner sen dess.Dock lite värre nu. Ja vi får se vad som händer... bara sååå märkligt..
  • Snurranfian
    Frazze skrev 2020-01-12 20:23:46 följande:

    Nä sånt där tror inte jag på! Du har blivit naturligt gravid, men det kan ju vara så som jag hade det efter vår första föddes så blev jag gravid naturligt igen när han var 7 månader. Tyvärr så blev det inget mer än en hinnsäck och ett MA i v.7 el så. Nu ska jag inte trycka ner din lycka här, vi hoppas att du blivit gravid och att det går hela vägen i mål nu! Jag blev ju gravid min första ivf, men bebis dog i magen i v.24. Sen gick det inte mer. Då körde vi på äd direkt. Blev gravid, men mf i v.7. Sen åkte vi på semester i 5 veckor i värmen och då fick jag ned östrogenplåster och letrozol och kom hem med ett + i magen. Nya bebis är ju äd barn, men han är så lik vår första son och har så mycket likheter med mig, så inget jag tänker på alls. Han är underbar!

    Nu hoppas vi att du får ett litet hjärta om 9 månader! Håller feta tummen


    Men ju såna hemska upplevelser du har! :( Kram!

    Jag väntar ännu på svar på HCG blodprov..tog på Werlabs igår. Inte hört nåt. suck.

    Tack för din tumme :D
  • Snurranfian

    Loggade in nu..inget svar. Ska mejla dem... Tänkte kanske ta ett till prov på måndag isf... om nu detta första visar nåt.

    Clearblue visar endast 2-3 veckor... men senaste mens började 13 december... borde stämma med 2-3 veckor va? borde typ va i v.4+4....men vill ju gärna se 3+ snart.... huuuuu..är så rädd....

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019