• SuzieZ

    Vi som planerar äggdonation 2019

    UndrandeSökare skrev 2019-06-30 23:21:55 följande:

    Man tar dem via www.Werlabs.se eller Blodkollen.se

    Du köper blodprovsremisser genom dem och betalar själv via hemsidan, sen går du till labbet tidigast nästa vardag och tar blodprovet. När provavaret är klart får du sms och loggar in på hemsidan och läser provsvaret direkt där.

    Werlabs finns på flera ställen i Göteborg. Gå in under Provtagningsorter och skriv in Göteborg så hittar du adresserna.

    Använder du rabattkod blir det billigare !


    Tack för alla svar! Så skönt att man kan göra testerna på det sättet och betala en liten summa för det.. Så less på att ?tjata till mig? blodprover och andra undersökningar på vårdcentralen och hos gyn.. och få vänta så länge på det!
  • SuzieZ
    UndrandeSökare skrev 2019-07-01 07:26:28 följande:

    SuxieZ- Både jag och Solros och många andra här itråden går på kliniken Avaclinic i Riga (Lettland). Både hon och jag har gjort dubbeldonation dvs både äggdonation och Spermiedonation samtidigt. All donation är helt anonym enligt lagen i Lettland.

    Hon satte in 2 färska 5dagars embryon och är nu gravid med tvillingar !

    Jag vet inte om dubbeldonation är möjligt i Finland ? kolla upp det om du är intresserad.

    Ja, det är många saker som.kan krångla när det gäller fertilitet, och om det skulle bli minus så måste man förändra något i behandlingen inför nästa gång. Tex lägga till någon mer medicin tex kortison (som förhindrar kvinnans kropp att stöta bort embryot), använda embryo glue, sätta in 2 embryon etc

    Hoppas det går bra på testdagen.


    Ja, bra att veta! Läste på prislistan på Avaclinic Riga att 3-dgr embryon ingår.. Men bra att veta att de även odlar till 5-dgr! Och att man kan sätta in två! Och ev. även ändra andra parametrar... Är det kliniken själva som kommer med de förslagen då?
  • SuzieZ
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-03 12:18:06 följande:

    Tack. Jag hade molvärk och småblödningar under hela ruvartiden, sedan bara lite molvärk. Förra veckan inga symptom alls och nu lite illamående och ömma bröst.

    Håller tummarna för dig!


    Hej! Jag hade ET 18/6 i Finland (5-dagars) och testdag igår 2/7 och det blev ett PLUS!!! Kan fortfarande inte fatta att det är sant!! Aldrig varit gravid tidigare och trodde aldrig att jag skulle bli det heller!!!<3<3 Tog även ett digitalt Clearblue på kvällen som visade Gravid (kan inte fatta!) och 2-3 så borde vara i vecka 5 (4+5) enligt appen!

    Inte haft några symtom överhuvudtaget så var övertygad om att det skulle visa minus... Nu har jag haft lite småspänningar som känns som att de kommer från äggstockarna samt lite ljusrosa (väldigt ljusa) flytningar. Är det normalt? Någon annan som haft det?

    Nu blir nästa steg tidigt ultraljud i gravidvecka 9 (skulle egentligen göras i v.7 men är på semester då..). Redan sjukt nervös över detta..

    Tack för denna grupp så att man kan avreagera sig lite!!

    Kram
  • SuzieZ
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-03 12:55:33 följande:

    Vad underbart! Grattis! Visst känns det nästan overkligt när det där plusset kommer till slut? Hippas du kan njuta av den framgången.

    Tar du Lutinus? I så fall blir det ju lätt ljusrosa flytningar som biverkning.

    Stort grattis igen!


    Taack! Ja, jag var tvungen att nypa mig jättehårt i armen, trodde det var ännu en dröm!!:)

    Ja jag tar Lutinus, ok skönt då vet jag att det är det!! Tack igen!:)
  • SuzieZ
    Milla91 skrev 2019-07-03 12:39:28 följande:

    Stort grattis SuzieZ! 

    Är det någon som vet hur lång tid det tar att få svar på HCG prov via wearlabs? Jag ska dit imorgon bitti och ta test och undrar när jag kan vänta mig svar?


    Tusen tack!! Håller tummarna för dig imorrn!!
  • SuzieZ
    PeeWee44 skrev 2019-07-04 06:55:58 följande:

    Vad skönt! Jag hade nästan som du 132-257-1562 sista också efter fyra dagar. Tog inte heller något mer efter det. Ultraljud v 7+3 såg hjärta, nu väntar jag på kub i v 13+0.


    Åhh vad underbart att ha sett hjärtat! Nu väntar jag på det med spänning (tog positivt test i förrgår, haha man flyttar fram positionerna snabbt!). Kram
  • SuzieZ

    [quote=79734657][quote-nick]PeeWee44 skrev 2019-07-04 08:38:03 följande:[/quote-nick]Haha, ja man måste sätta nya mål. Först positivt test, hjärta, kub, mm. Men det är väldigt läskigt efter alla försök. Har du bokat tid för ultraljud?

    Kram[/

    Jaa, superläskigt! Känns så overkligt när man ringde till barnmorskan å ba ?ehhh jag är gravid?.. Har inte tidiga UL förrän 1/8! Skulle egentligen varit 18/7 men då är vi på semester utomlands.. Blir en nervös väntan! Om graviditeten avbryter sig får man en blödning då eller vet man inte det förrän man gör UL?

  • SuzieZ
    Frazze skrev 2019-07-04 09:10:48 följande:

    Jag har sett båda vul och Kub men jag känner INGET i magen så jag längtar till RUL jag om mindre än 2 veckor!


    Jag tänkte på det här med KUB.. det får man ju göra som rutin om man är över 35.. men äggen kommer ju från någon som är mycket yngre.. Men det kanske inte spelar någon roll?
  • SuzieZ
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-03 12:18:06 följande:

    Tack. Jag hade molvärk och småblödningar under hela ruvartiden, sedan bara lite molvärk. Förra veckan inga symptom alls och nu lite illamående och ömma bröst.

    Håller tummarna för dig!


    Idag fick jag lätt mensvärk vid kl 11-12 och nu vid kl 15 fick jag en blödning som blödde igenom mitt tunna trosskydd!!!(blandat med Lutinuskladd) Inte haft någon mens-/molvärk eller blödningar under ruvartiden eller sedan testdagen i tisdags (bara rosa flytningar senaste dagarna).

    Tror ni att det kan vara ett missfall eller finns det fortfarande hopp!?! Har just gått in i v.6 (5+2) enligt appen..

    Jag har inte gjort något hcg prov tidigare... är det någon mening att jag gör det imorgon bitti eller kommer det inte visa om det varit missfall eller inte...?

    Tacksam för råd! /En väldigt oroligt!!
  • SuzieZ
    UndrandeSökare skrev 2019-07-07 16:07:20 följande:

    Blödning behöver inte betyda missfall. Det är extra vanligt vid blödningar när man gjort äggdonation !

    Men ja i vilket fall som helst kan du ta hcgprov vua Werlab.se eller Blodkollen.se . Men man måste ta minst 2 prover (helst 3 eller fler) med några dagar emellan för det viktigaste är att se åt vilket håll Hcg utvecklas (om det ökar eller minskar).

    Vid normal hcgutveckling ska hcg dubblera sig varannan dag.

    Men börja med att gå in under Provtagningsorter på nån av hemsidorna ovan och kolla om det finns något labb i din närhet.

    Annars kontakta din vårdcentral eller gynekolog imorgon måndag och hör om de kan hjälpa dig med hcgprov ?


    Tack!! Då ska jag definitivt göra ett test imorgon och sen ytterligare 2 under nästa vecka för att se om det utvecklar sig åt rätt håll..

    Är inte mest orolig för blödningen då jag hört att det är ganska normalt.. utan mer för mensvärken! Känns som att livmodern vill stöta ut någonting.. :((
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019