• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Frazze skrev 2020-02-08 13:11:00 följande:

    Åååh spännande! Inte långt kvar för dig då innan knorten kommer Håller med dig! Värkar är inget man längtar efter alls Hoppas nu att allt går bra för dig och att både du och lillknort mår bra efter födseln!

    Vår lille har ätit dåligt i 1 veckas tid. Har vart inne på bvc, vägt och kollat. Hade gått upp dåligt i vikt denna veckan. En vc läkare kollade på han hittade inga synliga fel. Dagen efter slö och åt dåligt= akutbesök! Han har tydligen fått uvi???? Hur vet vi ej men nu blir det antibiotika och sen ultraljud på njurar, uringångar och blåsa för att utesluta fel där. Stackars liten


    Stackars liten! Hoppas han snart blir bättre. <3
  • PeeWee44
    Fertilitetsresa skrev 2020-02-10 10:13:25 följande:

    Är inne på ruvardag 6 nu...

    Jag gick igenom mina anteckningarna från när ajag gjorde RT 2014 och såg då att efter ET fick jag en spruta, Gonapeptyl, som jag tog efter för att ägget lättare skulle fästa. Någon sådan har jag inte fått nu när jag har gjort FET.

    Har ni andra tagit spruta efter FET? 


    Jag tror det är en spruta med hcg, det använde man mer förut. Lycka till!
  • PeeWee44
    Maran73 skrev 2020-02-18 12:52:32 följande:

    Hallå allihopa! Lillasyster har anlänt! Världens sötaste lilla gos på 3870 gram och 51 cm. <3 Hon tyckte att det var lite väl att vänta till idag som planerat, vattnet gick i lördags eftermiddag så det blev ett lite halvakut snitt på kvällen istället. Vi mår bra, men visst känner jag mig lite lätt överkörd sådär.. Nu är vi på väg hem från BB. Kram!


    Grattis! Skönt att det gått bra.

    Hon är lika stor som vår kille, han vägde 3835g och är 52cm, var på koll igår. Mysigt att få komma hem.
  • PeeWee44
    Limarie skrev 2020-02-19 16:08:08 följande:

    I vilken vecka gjorde ni ert första ultraljud? Jag fick mitt VUL inbokat 6+2 och är rädd att det är lite för tidigt. Några av er som gjorde det så tidigt?


    Min gyn ville kolla så det fanns en hinnsäck i rätt storlek och på rätt ställe så första i vecka 5+. Gjorde sen i vecka 7+3 då såg vi hjärtat.
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-02-24 12:07:15 följande:

    Här fick jag nyss veta att det går bra. Bönan vinkade till mig på VUL och det va det ljuvligaste jag sett! Mätte 10+4. Nu ska jag försöka tygla oron till vi tar oss till KUB:) Lycklig just här och nu!


    Grattis! Så häftigt att du blev gravid naturligt. Det kan ju inte vara så länge kvar till kub, när ska du göra det?

    Själv har jag ett måndags monster hemma. Han vill knappt äta, sova bara skrika, det som brukar lugna fungerar inte idag. Vi är ner kräkta båda två. Tur att även skitdagar tar slut.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2020-02-24 14:20:59 följande:

    Så gör min nästan varje dag! Han är tydligen förstoppad och då får han reflux och kräks typ vitt skum. Han fick ju njurbäckeninflammation och när han tog antibiotikan så var han bra i magen och kräktes inget. Direkt vi slutade med penicillinet så kom det tillbaka! Hoppas din lille mår bättre nu!


    Jag fick lov att ringa hem pappa. Nu har vi badat bort kräks och han har ätit lite bättre. Men utan sömn och mat till både bebis och mamma blir det inte bra. Han är inte förstoppad då han bajsat tre gånger i dag mot max en gång per dygn.

    Tack för stöd. Kram
  • PeeWee44
    SuzieZ skrev 2020-02-26 15:56:29 följande:

    En vecka till BF.. inte känt några sammandragningar eller andra tecken än.. Jobbat sista dagen i alla fall! Längtar som en galning efter lillen!!<3 Lite nervös inför förlossningen men hoppas på att allt går bra för vår lilla plutt..


    Spännande, snart är lillplutt här. Lycka till! Det är så häftigt att få sin lilla prins.
  • PeeWee44
    SuzieZ skrev 2020-03-06 10:20:26 följande:

    Hej! Är det någon som fött barn genom ÄD som gått över tiden (förbi BF)? Hur många dagar i så fall? Har ni blivit igångsatta sedan?

    Som vanligt verkar det vara olika riktlinjer i olika regioner, och även mellan olika sjukhus i samma region!! Vi fick först veta att vi max skulle gå över tiden en vecka.. Men nu verkar det ev. kunna gå upp emot två veckor.. Känns inte så bra med tanke på ökad blödningsrisk och även risk för tillväxthämningar m.m. Och den vanliga oron som alltid finns där såklart att något ska hända pyret under tiden!!

    Vissa regioner förordar igångsättning (induktion) på BF, vissa i v.40, vissa enligt vanliga riktlinjer för igångsättning (dvs Max två veckor över tiden..).

    Tacksam för svar!


    Jag födde med planerat kejsarsnitt vecka 38+1, tror inte jag hade fått gå mycket längre utan igångsättning pga massa risker. Bör i Stockholm.

    Vilken vecka är du i nu? Kram
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-03-12 16:47:48 följande:

    Då var det dags för KUB idag! Allt gick toppen!! Fina värden och fin bebis!!! Så lycklig. BF 19 september! <3


    Grattis! Vad skönt, nu har du kommit en milstolpe till. <3
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019