• LoveEver

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Godmorgon i stugan :)

    Här har vi ytterliggare en som plusat här på morgonkvisten

    Jag kan knappt tro det .. tror hjärnan är för trött för att ta till sig att vi ska få ett till hjärtegryn <3 hihi

    Tog testet nu här på morgonen så mannen vet ännu inget och jag Hoppas jag kan hålla på det tills Söndag (Fars dag) !!!!!

    Har ni något roligt förslag på hur man kan berätta det på ?

    Wow hjärnan är på högvarv.

    Går allt som det ska så har vi Bf den 15 Juli 2019 :) <3

  • LoveEver
    SmulanochKexet skrev 2018-11-08 08:25:08 följande:

    Vad kul! Grattis :)

    Jag har heller ännu inte berättat för min man. Han tror inte på testerna fören efter BIM dagen. Så jag har hållt tyst om detta, SKIT svårt verkligen! Men på söndag ska jag samla ihop alla mina tester och kissa på ett cb digital med veckoindikator. Och så ska jag vira bubbelplast ett varv runt min mage och tejpa fast cb på det, säga grattis på fars dag och dra upp tröjan :) <3

    Vi har försökt i 5 år, gjort 2 ivfer som det inte tog sig för. Min man har skämtat om att när jag väl blir gravid så ska han linda in mig i bubbelplast :) Hoppas det blir uppskattat av honom :)

    Naano, men så är det för mig med! Vilken tur. Ditt svar gör mig lugnare :)

    Inte lätt att vara gravid för första gången ;)


    Ååååh det är just dessa historier som mitt hjärta bultar extra mycket för.

    Sitter med tårar i ögonen och känner hur jag spänner tår och tummar för er skull att det håller sig och att er tur är Nu <3

    Jag tror nog att din man blir glad bara över att se/höra att Ni är gravida

    Allt annat blir nog bara toppen över i:et :))

    OM jag nu kan hålla mig så ska jag skriva ett kort (som vi brukar göra till varandra) och när jag skriver alla barnens namn så avslutar jag med "mini-2019" och sen även ge honom ett inpaketerat testresultat :)
  • LoveEver
    Kinan skrev 2018-11-10 20:29:03 följande:

    Hej! 36 år och har precis plussat med tredje barnet. Har en pojke på 4 år och en flicka på 6 år sedan tidigare. Jag och maken blev efter en oplanerad graviditet i somras (som tyvärr blev ett tidigt MF) sugna på en liten till trots att vi trodde vi var ?klara?. Ser fram emot att följas åt!


    Wihoo välkommen :))

    När har du Bf ?
  • LoveEver
    Ida3434 skrev 2018-11-11 19:13:21 följande:

    Plussade idag efter 8 års kamp. Omtumlande och chockad :) 


    WOOOOW vilken lycka :))))

    STOOOORT grattis till Er <3

    När har ni bf ?
  • LoveEver

    Idag fick den blivande pappan reda på att vi ska bli föräldrar Igen

    Han blev så glad och chockad på samma gång :)))

    Och har upprepat flera gånger idag *Vi ska bli föräldrar Igen*

    UNDERBART <3

    Gav honom present och ett fars-dag kort som jag gjort själv.

    På framsidan är det ett foto på alla våra barn inne i kortet har jag skrivit lite från barnen och mig avslutade med att skriva dit alla barns namn och la till *Mini-2019* och sedan skrev jag vänd i hörnan .. han vände på kortet och där hade jag satt på ett extra papper som det stod *Vad döljer sig här bakom*

    Han öppnade upp och där hade jag tejpat fast grav-testet :) (se bilder)

    Oj vad vi längtar till Juli <3

  • LoveEver
    SmulanochKexet skrev 2018-11-11 22:30:34 följande:

    Igår var BIM, idag är jag i vecka 5 (4+1) och kissade fett positivt imorse (sjunde positiva stickan) :) Jag är fan knäpp alltså! Haha. Men Så Jävla Glad!!

    Vilken bra bm du verkar ha :) Nu har jag även berättat för mannen, sa "Grattis på fars dag" oh gav han cb digital med veckoindikator :)

    Fick dock till svar " Gravid vecka 2-3" Borde det inte stått 3+ om jag gick in i vecka 5 igår? Eller har jag missat något?


    UNDERBART grattis :)))

    Veckorna står för När du blev befruktad så du blev befruktad mellan 2-3 veckor sedan och det stämmer ju då om du är i vecka 5 :)
  • LoveEver
    Kinan skrev 2018-11-11 23:23:41 följande:

    Tack :) enligt flo och Preglife verkar BF vara 22/7! När har du BF?


    Vad roligt :)

    Enligt sista mensen ska det var den 15/7 men då Ägglossningen var tidig förra månaden så tror jag ayt det blir bf några dagar tidigare 12-13/7 :))

    Har precis lagt på barnmorskan hon blev glad och lite chockad över att höra av mig så snart (har bebis hemma på 5 månader) inte länge sedan vi sågs senast hihi

    Inskrivning på fredag :))

    Har du någon inskrivningstid ?
  • LoveEver
    Kinan skrev 2018-11-11 23:29:44 följande:

    Så fint och så pyssligt!!! Den bästa av nyhet ju!


    Tack så mycket :))
  • LoveEver
    Kinan skrev 2018-11-12 15:21:32 följande:

    Om jag bara utgår från senaste mens som barnmorskan kommer göra så blir BF 19/11 och eftersom båda mina barn är födda för tidigt så kanske det blir ca den tiden men utifrån äl borde det vara BF 22/11 ca. Jag har inte fått tid för inskrivning och har aldrig fått tid så tidigt som nu (bor i Sthlm) utan mer runt vecka 8-10 vilket känns sååå långt borta. Hade mycket hellre haft inskrivning tidigt! Härligt med tätt mellan barnen. Så kul för dem att alltid ha ngn att leka med och enklare vid planering av aktiviteter etc. 28 mån mellan mina två äldsta men den här blir lite sladdis då min yngsta fyller 5 år i juli!


    ush jag hoppas verkligen inte du ska ha BF 19/11 eller 22/11 det är ju Alldeles för tidigt eller försent beroendes på vilket år du mena hehe förstär att du skrev fel

    Nej jag vet inte varför vi fär så tidigt här där jag går nu .. (var även där med min minsting) de andra två gångerna vsr jag på en annan klinik och då var det inskrivning där någonstands i vecka 10-12 ?!

    Men jag tycker det gör det lite mer "på rikrigt" när man får gå och träffa BM tidigare

    Min 2 åring och 5 månaders har verkligen ett speciellt band mellan varandra de kan bara titta på varandra så skrattar dem. Eller om 2 åringen lägger sig på samma kudde som minstingen så rullar minstingen mot honom och bprrar in sig och njuter:) det är så fint att se <3

    Så det ska bli kul och se sedan hur denna lille parvlen kommer bli och deras band <3

    3 barn under 3 år eller 2 åringen hinner precis bli 3

    Oj oj :))
  • LoveEver
    Kinan skrev 2018-11-13 08:41:54 följande:

    Så gulligt det låter. Mina stora har också väldigt nära band och det är så fint att se. Jag misstänker att det blir lite annorlunda nu med trean som blir fem år yngre men jag hoppas (och tror) att de kommer tycka att det blir mysigt med bebis och lillebror hos oss kommer nog gilla att få bli storebror. Hur mår du - några känningar ännu? Jag har lite lite illamående om jag inte ätit och är kanske något mer kissnödig men annars är det ingenting än så länge. Men jag är beredd :)


    Ja alla barnen här hemma tycker det är jätte mysigt med alla sina syskon <3

    Njea mina bihålor har svullnat lite och har lite illamående som kommer lite när det känner för det och sedan växtvärk i magen. Har vart sjukt mycket mer kissnödigare de andra graviditeterna både på dag och natt .. men med denna är det normalt på dagarna och Max 2 ggr på nätterna Skönt :))
Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL