Inlägg från: Anonym (Ella-Nora) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ella-Nora)

    Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!

    New Dawn skrev 2018-11-09 16:36:23 följande:
    Är det verkligen spänning och passion din man saknar? Du skrev ju att han sagt att han inte behöver någon annan, samt känner attraktion för dig. Tror du inte det är plågsamt för honom att han vet att du inte vill ha sex med honom?
    Såhär. Han saknar saker jag inte kan ge honom då jag är otillräcklig. Eller vi är otillräckliga. Det klickar inte riktigt med det sexuella.

    Han har inte behov av att ligga med någon specifik person- han behöver inte någon särskild. Det är hans egna ord. Det är det jag menar med att han inte behöver någon annan. Jag tror definitivt att han kommer att ligga med någon annan. Jag vet exempelvis att han är lite småtänd på en kollega.

    Jo, det plågar honom. Det är inte så att vi aldrig ligger för det gör vi ibland. Men jag kallar det för celibat för det är inga passionerade känslor bakom. Det blir ett monotont nötande ett par gånger i månaden.

    Han får ut lite mer av det än jag som mest får skav. Jag blir inte våt alls. Det spelar ingen roll att han gör saker "rätt".

    Han känner viss attraktion till mig. Och det gör jag ju till honom också. Jag tycker han är grymt snygg.. Men jag tänder inte fysiskt. Det går bara inte. Och det är så längesen, så himla många år sen, jag hade sex och var kåt. Jag trodde det var fel på mig tills jag träffade den här andre mannen. Och jag har läst på vad som händer vid förälskelse, vad som är skillnad mellan förälskelse och kärlek. Jag är kär i min man. Förälskad i den andre. Det är förälskelse och passion jag saknat.

    Kanske kan det hela leda till att en gnista tänds. Kanske inte.

    Det plågar oss båda därför har vi valt att från och med nu ha ett öppet förhållande. För att man ska kunna göra som man vill vad det nu är.

    Vi har testat många saker för att "väcka våra känslor till liv". Bland annat parterapi. Sexualrådgivning. Det har inte hjälpt. Och terapeuterna har sagt samma sak som jag ständigt stött på i litteraturen- förälskelse försvinner i alla förhållanden. Antingen har man kortvariga förhållanden, ett öppet förhållande eller ett långvarigt monogamt förhållande utan gnista. För det är så människor fungerar av naturen. Det finns en gräns för hur länge man kan känna förälskelse för en person och enligt vetenskapen är den gränsen satt till max 2 år. Genomsnittet är mycket kortare.

    Jag vill inte leva utan förälskelse för det gör mig så himla lycklig!
    Och min man och jag ger varandra kärlek, respekt, stöd, förståelse och trygghet. Det kan jag inte heller tänka mig att leva utan.
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Wtf) skrev 2018-11-09 17:00:03 följande:
    Men suck, hur barnslig kan man vara?

    Fattar inte att TS svarar dig alls.
    Jag blir nog faktiskt lite road :)
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (lea) skrev 2018-11-09 16:57:22 följande:
    Han tänder på tanken skriver du. Det skulle väl vara trevligt om han sen också får ligga med dig, men det får han ju troligtvis inte och då kan det väl bara var frustrerande för honom?
    Du menar att det skulle vara trevligt om jag blir kåt och min man och jag ligger när det har inträffat? Det är en av stark önskan hos mig.

    Jag tänker inte ställa upp torr och ointresserad (som jag tyvärr gjorde förr för att vara snäll) då det dödar sexlivet mellan oss ännu mera. Dessutom så får jag ont när jag inte är kåt. Det är inte trevligt för någon av oss. Särskilt inte när det leder till urinvägsinfektion och blödande och inflammerad slemhinna.

    Det är ett tips jag vill ge till alla: ligg inte om ni inte är kåta. Det har förstört ganska mycket. Det blir en betingning- sex= obehagligt. Och så förstör det faktiskt underlivet. Man kan i värsta fall få vestibulit.

    Min man får ligga med vem han vill annars och det är många människors stora önskan att ha det så. Det är inte så synd om oss. Vi kommer mycket bra överens och har lätt för att prata och dela saker med varandra.

    Det ska bli spännande att se hur det här utvecklar sig!
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Wtf) skrev 2018-11-09 17:01:06 följande:

    Tror du han är en bättre älskare än din man?

    Varför i så fall?


    Jag blir kåt av hans närhet. Av att prata med honom. Att få små textmeddelanden. Av att träffa på honom i barnens skola och veta att han och jag delar hemligheter som inte någon har en aning om. Av att fantisera om honom.

    Han är säkert inte en bättre älskare. Men han är just en älskare. Inte en person som jag lever ihop med i en vardag och vet allt om. Han är inte en person som jag har legat med 500 gånger. Utan en person som jag kan upptäcka min sexualitet med på nytt.

    En mytisk, jävligt snygg och spännande person som tar höga risker för att ha sex med just mig. Det är eggande. Det gör mig kåt.

    Det är bara så det är.
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (H) skrev 2018-11-09 17:18:48 följande:
    Haha, i så fall fortsätter jag en gång till.

    Vad sa ungarna när du kissade på dig på studsmattan (gissar att de hoppade med dig)? Och vad sa du själv?
    Hihi. Det var ingen som märkte. Inte så att det kom en liter. Någon matsked bara.
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Undrar) skrev 2018-11-09 17:21:29 följande:

    Om vi bara fler ett ögonblick antar att din man går med på detta för att du kanske ska få upp intresset för honom också sexuellt....och det inte sker utan du fortsätter att undvika sex med din man och han ställer ultimatum älskaren eller honom....lämnar du din man då eller?


    Alltså, om min man börjar ställa ultimatum så skulle jag lämna honom med eller utan älskare. Jag vill inte ha en man som tvingar mig till sex om jag inte är kåt. Som kör med någon utpressning.

    Det hör inte hemma i vår relation.
  • Anonym (Ella-Nora)
    New Dawn skrev 2018-11-09 17:36:39 följande:
    Tror du på fullaste allvar att du plötsligt kommer tända på din man bara för att du haft sex med en man du är förälskad i? Handen på hjärtat. Blir det plötsligt spännande och passionerat att ha sex, när du tyckt det varit så tråkigt och smärtsamt i flera år?

    Tror du verkligen att sex, som bygger på att du tänder på någon ANNAN, glädjer din MAN? Jag tror inte det.

    Jag tror utsikterna för det är ganska små.

    Jag tycker du ska vara ärlig mot dig själv och mot din man.

    Jag vet par som har sex med andra, men de har också bra sex med varandra. Då kan det fungera som en krydda.

    Möjligen skulle det funka om ni båda kände lika. Alltså om båda hade mer vänskapliga känslor för varandra , lever ihop för barnen, och har sex med andra.

    Däremot betyder inte det att du i stället ska ha sex fast du inte är kåt. Det är inte heller något alternativ.
    Fast vi är helt ärliga mot varandra.

    Och det tänder honom.

    Utsikterna vet vi inget om ännu.

    Våra känslor är ganska ömsesidiga.

    Vi får se hur det går.

    Inga förväntningar. Ingen besvikelse.
  • Anonym (Ella-Nora)
    Cunnilingus18 skrev 2018-11-09 18:37:41 följande:
    Jo men så kan man med se på det. Livskamrater, men lät lite tragiskt när du skrev att du inte tände på honom längre? Finns ju en stor risk att du fatta mer tycke för någon av dina älskare istället?

    Men visst är det en het tanke att ens partner har sex och njuter med någon annan, även att se henne göra det är väldigt upphetsande ;)
    Ja, det är lite tragiskt. Men det kan också gå i perioder. Vi vet inte hur det är om ett år. Eller om tio år. Man får se hur det går. Skynda långsamt. Ta vara på varandra så gott man kan under tiden :)
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Undrar) skrev 2018-11-09 18:40:05 följande:

    Håller med om att du och din man har olika känslor för varandra, vilket ALDRIG är bra i ett förhållande.

    Öppet förhållande kan ju vara helt ok för vissa par annars men er variant låter inte riktigt sund...


    Vi är öppna med hur vi känner och helt överens om hur vi vill ha det. Tycker jag är ett tecken på sundhet om något!
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Lovisa) skrev 2018-11-09 19:12:36 följande:

    Hur gamla är era barn? bor ni i Skåne? Vad för jobb råkar denna mannen ha? Är han tatuerad och skallig?


    Nej, vi bor inte i Skåne, vi bor i Sverige ;)

    Och nej, inte tatuerad och skallig.

    Bland alla miljoner kvinnors män i det här landet är det bara en kvinnas man som jag ska ligga med. Därför behöver i princip ingen gå och undra om det är hennes man...
Svar på tråden Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!