Inlägg från: Anonym (Ella-Nora) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ella-Nora)

    Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!

    Tecum skrev 2018-11-18 20:50:06 följande:
    Är du innerst inne lite besviken för att det inte blev något sex?

    Vad menar du med att "detta kanske blir mer än bara sex"?
    Nej, jag är inte alls besviken men jag längtar! Vi bestämde oss för att prata igenom vissa saker först. Det är härligt och spännande att det inte har hänt, att det fortfarande är ett trevande eller en jakt.

    Saker som att vi längtar efter varandra, saknar varandra, bryr oss om varandra, pratar om personliga saker... Det finns en del känslor bakom också. Det är svårt att säga vad de betyder. Men vi har en stark tillit till varandra.

    Å andra sidan, jag tror inte att jag någonsin har haft sex med någon utan några som helst bakomliggande känslor. Jag skulle inte ha sex med en främling som jag inte vet något om.
  • Anonym (Ella-Nora)
    Tecum skrev 2018-11-18 21:07:06 följande:
    Ok, tack för svar! Men ju mer ni delar, av känslor, personliga saker, tillit, själsfrändeskap, desto närmare kommer ni varann. Är du inte rädd för att han kommer stå dig närmare än din man och att det leder till att ni vill lämna era resp förhållanden och bli tillsammans på riktigt? Vad tycker din man om att det är mer än bara sex och passion mellan dig och din älskare?
    Det är okej med honom. Han tycker det är positivt att jag har mått så bra den senaste tiden. Vi mår väldigt bra tillsammans. Och faktiskt, jag känner lite mer för min egen man också. Lite pirr...

    Jag är inte rädd för att människor står mig nära, det vore fruktansvärt destruktivt.  Jag låter människor stå mig nära, avvaktar och ser hur det blir. Jag är ganska open minded :)
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Hgd) skrev 2018-11-18 21:36:44 följande:

    Varför inte bara inse att du är en white trash whore som har en man som lider i tysthet i förhoppning att du stannar hos honom. Karma is a payback bitch och du kommer att bli drabbad


    Det där biter inte på mig :)

    Tycker snarare att du verkar vara drabbad av något.

    Mår du dåligt över vetskapen att det finns människor som lever som vi? Varför sticker det i ögonen? Du väljer ju hur du vill leva ditt liv och kan leva det i tvåsamhet om du vill. Vad är problemet?
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Gammal) skrev 2018-11-18 23:24:21 följande:

    Håller ni fortfarande på och dribblar med denna kvinna. Det är ju ingen ide. Hon har ju rätt i allt. Hart inte tagit till sig något av det andra skriver. Låtsas att hon inte läst.
    Hon använder ord på ett sätt som inte lever upp till dess innehåll.
    Ex tillit??? Hur fan kan man ha tillit till en man som är så feg att han inte vågar berätta för sin fru och barn vad han gör. Trots de konsekvenser hans beteende kan få för dem. Ts har ju en selektiv empatisk förmåga. Den gäller inte älskarens familj.

     Dessutom är ju tillit inget man ger bort. Utan det tar tid att kunna känna den känslan för någon annan. Men Ts behöv er bara träffa älskaren några gånger och så är allting djupt och fantastiskt. Och vad gäller hennes man så är det ju bara hennes version vi få. Undrar om han läser det här. Och vem skulle tycka att det är härligt att ens fru känner mer pirr för en  för att hon ligger med en annan. Jag får borderlinevibbar.

    Återigen varför skriver hon här? Hon har ju inget nytt att bidra med i en otrohetsdiskussion. Men hon svarar naturligtvis inte på det.


    Vad är det jag inte svarar på? Du frågar inget, kommer bara med påståenden som fördömer mitt öppna förhållande.

    Jag får också lite vibbar av personlighetsstörning när jag läser dina inlägg...
  • Anonym (Ella-Nora)
    New Dawn skrev 2018-11-19 00:08:25 följande:
    "det är okej", med din man..(Som om du skulle skriva i denna tråd att han mår skit... Om du nu bryr dig om det alltså)

    Väldigt lite fokus på er som par och på din man här i tråden efter mötet. Det var ju er relation det handlade om. Ni skulle hitta glöden, hoppades din man( och du... ?) Nu skriver du att det kanske blir mer än bara sex med denne nye mannen... Inte bara sex, spänning och passion alltså... Utan mer...

    Men å! så härligt för din man att höra vad han står utanför egentligen. Kanske får han stå utanför i kylan och se in genom fönstret på er någon gång. Eller förbereda er picknick någon gång kanske...

    Tecum frågade dig vad din man tycker om att det är mer än bara sex och passion mellan dig och din älskare? På det svarar du "Jag är inte rädd för att människor står mig nära, det vore fruktansvärt destruktivt. Jag låter människor stå mig nära, avvaktar och ser hur det blir. Jag är ganska open minded"

    Din mans känslor utelämnade du helt i svaret(!) . Det fokuserades endast kring dig själv...
    Jag utelämnade inte något, jag skrev att han är okej med det. Vi har pratat om det. Är det något specifikt du vill veta?

    Nej, min min står inte utanför i kylan. Och jag tänker inte skriva att min man mår skit för det gör han inte.

    Människor är olika och det som får någon att må dåligt kanske inte alls är svårt för någon annan. Människor reagerar så starkt för att DE SJÄLVA hade mått skit i den här situationen. Det skulle de flesta säkert göra men min man gör det inte. Vi är sams, på bra humör med samma vänskapliga ton och samma nivå av humor och glädje som vanligt.

    Det är oförändrat mellan oss. Att tycka om någon annan betyder inte att jag tycker mindre om min man.

    Precis som att skaffa nya vänner, det betyder inte att man tycker mindre om sina gamla. Människor tar inte ut varandra i min värld. Varje människa tillför något i varje relation där den ingår. Oberoende av andra.
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Balance) skrev 2018-11-19 01:06:57 följande:
    Nej, men har haft förut.

    Vilken är din favoriträtt? Eller vad tycker du mest om att äta?
    K*k :)

    Nävars...

    Jag har ingen favoriträtt. Jag gillar det mesta. Är generellt nyfiken på att testa ny mat, gärna från andra kulturer. Tycker även om att experimentera fram saker i min matlagning, är ganska kreativ :)
  • Anonym (Ella-Nora)
    Anonym (Fi) skrev 2018-11-19 07:17:59 följande:
    Det är mycket bra om du skriver så lite som möjligt. Du saknar moral och är en mycket dålig människa. Hoppas du har vett på att skämmas över den du är.
    Jag skäms inte över att ha ett öppet förhållande. Och jag mår bra. Du kanske skulle tycka att jag mår oförskämt bra.

    Ett tips är att du inte läser vad jag skriver om du tycker jag ska skriva så lite som möjligt. Definitivt bör du ju inte skriva till mig i så fall :)
  • Anonym (Ella-Nora)
    New Dawn skrev 2018-11-19 10:28:45 följande:
    Du har inte svarat på Tecums fråga om vad din man tycker om att det känns som det blir mer än sex. Vad menar du för övrigt med det? Hur tänker ni er att det ska kunna bli mer än sex när han är gift. Ska han skilja sig?
    Alltså, nu är det tredje gången jag skriver: han är okej med det.

    Nej, jag menar att vi samtidigt utvecklar någon form av vänskapsförhållande. Det här är en människa som jag vill lära känna på olika sätt. Oavsett om vår sexuella förbindelse/passion dör ut eller ej är jag övertygad om att han och jag fortfarande kommer att känna varandra.

    Vad det blir i framtiden, om han skiljer sig om x år eller ej, kan jag omöjligt svara på nu. Vi är inte där ännu.
  • Anonym (Ella-Nora)
    Pope Joan II skrev 2018-11-19 10:30:54 följande:

    Jag minns en medlem som startade tråd på tråd om ett fantasiscenario exakt som det du beskriver. Alltid samma sak, och händelseförlopp (med ytterst små variationer). Gift och kåt på någon pappa till dotterns kompis, maken lite undergivet införstådd med saken och absolut inte missunnsam mot ts. Dramaturgin densamma i alla trådarna. Eftersom det här är en tråd i vilken man får fråga vad man vill så är min fråga:
     
    Visst är du samma trådstartare?


    Jag har pratat och bett om råd angående min relation i ganska många trådar, ett fåtal har jag startat själv men det är ett bra tag sedan.

    Och med fantasiscenario så förstår jag inte riktigt hur du menar så du får nog länka :)
  • Anonym (Ella-Nora)
    New Dawn skrev 2018-11-19 10:47:13 följande:
    Hur ska denna vänskap se ut? Planerar ni att både umgås som vänner och för sex. Är din man införstådd med att han förlorar ytterligare mark om du ska odla vänskap med denna man.... och träffas för sex.

    Om du har jobb och barn, samt kommer ägna tid åt denna man både för att lära känna honom, ha honom som vän, och älskare.... Hur mycket tid blir då kvar till din man.

    Svara inte att han är okej med det. Det ger bara intrycket att ni inte pratat alls. Ge exempel på vad din man sagt och känner.
    Alltså han säger kort och gott: det är okej! Min man (och jag) skiljer på passion och kärlek. Det vi har tillsammans är mer av emotionell än sexuell karaktär. Vi är bästa vänner. Och vad andra här än tror så trivs vi tillsammans.

    Vi (jag och "den andre") planerar ingenting framåt. Bara att vi ska ses i helgen Vi har båda inställningen att vi får se vad det leder till och vad som händer. Men båda KÄNNER att den andra är viktig och inte bara ett sexuellt redskap/njutningsmedel.

    Jag och min man har haft sex efter att jag träffade den andre mannen ja. Det var som vanligt fast lite mer glöd än vad det brukar vara. Dock inte himlastormande. Tror jag har beskrivit det kort i tråden redan.

    Vi har även pratat om vad jag och den andre har pratat om. Jag beskrev vad vi gjorde när vi träffades. Han sa att han uppskattar att jag är ärlig och öppen. Att han tycker det är bra att jag tar reda på vad jag själv känner och att det även ger honom en möjlighet att förstå mig bättre. Han säger fortsatt att han inte har behov av någon annan kvinna men jag vet att han har en flört på jobbet. Det behöver inte betyda att han har behov av att träffa henne men jag misstänker starkt att det behovet kan uppstå. Och jag skulle dito vara helt okej med det.

    Jag jobbar inte. Jag har mycket tid över. Och min kärlek räcker till flera och ser dessutom olika ut beroende på relation.

    Varför skulle min man "förlora mark"?
Svar på tråden Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!